«Ευχαριστημένος από την εικόνα»

18:52 2/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Μίλαν Μίνιτς είδε τους παίκτες του να ανταποκρίνονται σε αυτά που τους ζήτησε . «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την νίκη αλλά και γιατί συνέβαλλε στο να γίνει ένα παιχνίδι στο οποίο θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα» είπε αρχικά ο κόουτς του Άρη και πρόσθεσε «Παίξαμε ένα οργανωμένο μπάσκετ, παλέψαμε και βγάλαμε κάποιες καλές φάσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Πεδουλάκη γιατί στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ πέντε εναντίον πέντε και αυτό ήταν πολύ καλό για εμάς. Ήταν μια πάρα πολύ καλή προπόνηση απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας. Θέλαμε να παίξουμε οργανωμένα

και είμαι ευχαριστημένος από την κυκλοφορία της μπάλας. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις».

Ο Κώστας Μήτογλου από την μεριά του τόνισε «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την νίκη. Είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα και εμείς αυτό που θέλαμε είναι να παλέψουμε σκληρά απέναντί του. Νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε σε όσα μας ζήτησε ο προπονητής μας και τώρα συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και κοιτάμε μπροστά».

Keywords
Τυχαία Θέματα