Οπαδός της Ζαλγκίρις έδωσε μπουνιά στον Ρούντι (VIDEO)

11:22 8/3/2013 - Πηγή: AEK365

Σε δημοσίευμα της, η ισπανική εφημερίδα MARCA στην ηλεκτρονική της έκδοση αναφέρει πως ο Ρούντι Φερνάντεθ της Ρεάλ Μαδρίτης δέχτηκε μπουνιά στο πρόσωπο από οπαδό της Ζαλγκίρις Κάουνας την ώρα που επιβιβαζόταν στο πούλμαν της αποστολής.
Το περιστατικό σημειώθηκε μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων για το TOP-16 της Euroleague και το χτύπημα ήταν τόσο

δυνατό που ο Ρούντι Φερνάντεθ μάτωσε και χρειάστηκε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη με τον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης να πηγαίνει στο τμήμα για κατάθεση.
Σημειώνεται πως στην διάρκεια του αγώνα, η στάση των οπαδών της Ζαλγκίρις Κάουνας προς τον Ρούντι Φερνάντεθ ήταν εχθρική εξαιτίας της συμπεριφοράς του μπασκετμπολίστα στο πρώτο παιχνίδι όταν και πανηγύριζε με προκλητικό τρόπο τα καλάθια που πετύχαινε ενώ συμμετείχε και σε επεισόδιο.
Στο γήπεδο της Ζαλγκίρις υπήρχαν και δυο πανό... αφιερωμένα στον Ρούντι Φερνάντεθ. Το πρώτο έγραφε "Ρούντι, όσοι γεννήθηκαν να έρπονται, δεν θα σηκωθούν ποτέ" και το άλλο έγραφε: "Θεατρίνος, ηλίθιος, άνανδρος, αχρείος".

Μετά απο τα χθεσινά γεγονότα, το ενδεχόμενο τιμωρίας είναι παραπάνω από πιθανό για την Ζαλγκίρις Κάουνας μετά και την ανακοίνωση της Euroleague πως θα ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.
Στα βίντεο που ακολουθούν δείτε πώς υποδέχτηκαν οι οπαδοί της Ζαλγκίρις τον Ρούντι Φερνάντεθ αλλά και τα όσα είχαν συμβεί στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα