Βίλας Μπόας: Η Τότεναμ πιο έτοιμη ψυχικά

10:34 8/3/2013 - Πηγή: AEK365

Σαφές προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Europa League απέκτησε η Τότεναμ μετά το 3-0 επί της Ίντερ με τον Αντρέ Βίλας Μπόας να υποστηρίζει πως η ομάδα του Λονδίνου παρουσιάστηκε πιο έτοιμη ψυχικά και πνευματικά από την αντίπαλο της.

Σε δηλώσεις του στο "Sky Sports" μετά το τέλος του αγώνα στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν", ο προπονητής της Τότεναμ τόνισε: "Σε αυτό το επίπεδο δεν νομίζω πως τίθεται θέμα φυσικής κατάστασης. Τα πάντα εξαρτώνται από το

μυαλό. Αν είσαι ψυχικά και πνευματικά έτοιμος, ξεχνάς την κούραση. Και σήμερα, νομίζω πως η δική ομάδα ήταν πιο έτοιμη ψυχικά".
Για την εμφάνιση της Τότεναμ, ο Βίλας Μπόας δήλωσε: "Η Τότεναμ έπαιξε πολύ καλά και ήταν πολύ αποτελεσματική. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, τόσο από την εμφάνιση, όσο και από το αποτέλεσμα. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλα γκολ. Αλλά, είναι αλήθεια ότι και η Ίντερ είχε τις δικές της ευκαιρίες. Ειδικά μετά την είσοδο του Παλάσιο, δυσκολευτήκαμε αρκετά. Σε γενικές γραμμές, η νίκη μας είναι δίκαιη".
Όσο για την παραμονή του στον πάγκο της Τότεναμ, ο Βίλας Μπόας εξέφρασε την επιθυμία να μείνει για πολλά χρόνια ακόμα στην ομάδα του Λονδίνου ενώ εμφανίστηκε σίγουρος και για την παραμονή του Γκάρεθ Μπέιλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα