Στραματσιόνι: Έγινε αυτό που δεν έπρεπε να γίνει

11:10 8/3/2013 - Πηγή: AEK365

Πολύ δύσκολο έργο θα έχει στην ρεβάνς του Μιλάνου η Ίντερ μετά την ήττα 3-0 από την Τότεναμ με τον Αντρέα Στραματσιόνι να υποστηρίζει πως η ομάδα του Λονδίνου δεν έπρεπε να σκοράρει τόσο νωρίς.

Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων για τους "16" του Europa League, η Τότεναμ έκανε το 1-0 μόλις στο 6ο λεπτό με τον Γκάρεθ Μπέιλ και μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Ίντερ, Αντρέα Στραματσιόνι, δήλωσε: "Απόψε έγινε αυτό που δεν έπρεπε να γίνει.

Να σκοράρουν νωρίς. Με το γκολ που έβαλαν στο πρώτο δεκάλεπτο, απέκτησαν ενθουσιασμό και αυτό μας δυσκόλεψε πολύ. Η Τότεναμ ήταν πολύ ανώτερη της Ίντερ, και αυτό φαίνεται και στο αποτέλεσμα. Οι Άγγλοι ήταν η ομάδα που μας δημιούργησε τα περισσότερα προβλήματα από κάθε άλλη στην φετινή διοργάνωση. Τόσο με την δύναμη της, όσο και με την οργάνωση της. Κέρδισε απόλυτα δίκαια".
Για την εικόνα της Ίντερ, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε: "Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει γκολ. Είχαμε δυο πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά υπήρξαμε άτυχοι. Αν βάζαμε ένα γκολ, η ρεβάνς στο Μιλάνο θα ήταν πολύ διαφορετική. Στον επαναληπτικό θα παίξουμε για να κερδίσουμε. Ξεκινάμε με αυτό στο μυαλό μας, πάμε πρώτα για την νίκη. Η πρόκριση θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη του αγώνα. Στο παρελθόν, η Ίντερ έχει καταφέρει να κάνει ανατροπές. Αν το ματς πάει καλά, δεν αποκλείεται να καταφέρουμε αυτό που σήμερα μοιάζει αδύνατο. Για μένα απομένουν ακόμα 90 λεπτά. Θα προσπαθήσουμε να τα εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο τρόπο".

Keywords
Τυχαία Θέματα