Ομιλία Θεοδοσίου στις Ακαδημίες

16:47 14/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ιάκωβος Θεοδοσίου βρέθηκε στα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και μίλησε στα παιδιά των Ακαδημιών χάντμπολ. Οι ιθύνοντες της Ένωσης θέλησαν να ευχαριστήσουν τον γιατρό ειδικό σε θέματα διατροφής και μεταβολισμού με ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Αναλυτικά:

«Η Α.Ε.Κ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον γιατρό ειδικό σε θέματα διατροφής και μεταβολισμού, κ. Ιάκωβο Θεοδοσίου για την ομιλία του προς τα παιδιά των ακαδημιών χάντμπολ της ΑΕΚ.

Οι ιθύνοντες της «Ένωσης» θέλησαν να ενημερώσουν τους μικρούς αθλητές για την αξία και την σημασία της σωστής και υγιεινής διατροφής με τον κ. Θεοδοσίου να ανταποκρίνεται άμεσα στην πρόσκληση. Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, παρουσία της προπονήτριας των ακαδημιών, Ράνιας Καραγιάννη και του εφόρου, Γιώργου Τριανταφύλλου, ο κ. Θεοδοσίου παρότρυνε τα παιδιά να ακολουθήσουν ένα υγιεινό τρόπο ζωής, έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται και στις αθλητικές δραστηριότητες που έχουν επιλέξει. Μίλησε αναλυτικά για τις τροφές που πρέπει να αποφεύγουν αλλά και αυτές που θα πρέπει να καταναλώνουν σε μεγαλύτερη ποσότητα. Όλοι οι μικροί χαντμπολίστες άκουσαν με προσοχή τις συμβουλές ενώ μετά την ομιλία του γιατρού, μίλησε και η προπονήτρια, Ράνια Καραγιάννη ενημερώνοντας τους για το κάπνισμα αλλά και τις βλαβερές συνέπειες που μπορεί να έχει στην υγεία μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα