Αλέγκρι: Δεν έχει έρθει η στιγμή να φύγω

16:19 14/9/2012 - Πηγή: AEK365

Τις τελευταίες μέρες πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να απομακρύνεται σύντομα από την τεχνική ηγεσία της Μίλαν και μάλιστα άρχισαν να ακούγονται και τα πρώτα ονόματα υποψήφιων αντικαταστατών του με τον ίδιο ωστόσο να ξεκαθαρίζει πως δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή να φύγει.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής της Μίλαν τόνισε: "Η θέση του προπονητή της Μίλαν είναι πολύ σημαντική. Έχει πρεστίζ και εξασφαλίζει φήμη. Για το λόγο αυτό πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση μου. Όμως τους διαβεβαιώνω πως ακόμα δεν έχει

έρθει η στιγμή να την αφήσω. Τα αποτελέσματα θα με δικαιώσουν και θα αναγκάσουν τη διοίκηση να με αφήσει να συνεχίσω να δουλεύω εδώ".
Για τις πρώτες μέρες του στον πάγκο της Μίλαν δήλωσε: "Από την πρώτη μέρα πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν ένα λάθος μου για να με σταυρώσουν. Χάρη στην πίστη των παικτών μου και τη σκληρή δουλειά, καταφέραμε να πάρουμε ένα πρωτάθλημα και ένα σούπερ καπ. Συνεπώς, γνωρίζω με ποιο τρόπο θα διασφαλίσω ακόμα περισσότερο τη θέση μου. Δουλεύοντας σκληρά και κερδίζοντας τίτλους".
Σημερινό δημοσίευμα πάντως της "Corriere dello Sport" εμφανίζει τα πρώτα ονόματα υποψήφιων αντικαταστατών του Αλέγκρι, ονόματα όπως του Τασότι, του Ιντζάγκι, του Κοστακούρτα και του Γκούλιτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα