Όλοι στο πλευρό του Θ(ε)ωμά

09:57 23/1/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Τον Θωμά Μαύρο έχει πρώτο θέμα η ΩΡΑ: "Κάτω τα χέρια από τον Μαύρο! Όλη η ΑΕΚ στο πλευρό του Θ(ε)ωμά! Συγκλονισμένοι όλοι οι ΑΕΚτζήδες από την περιπέτεια του μεγάλου Θωμά Μαύρου. Μπήκε μπροστά στις πιο δραματικές στιγμές της ΑΕΚ, μόνο για να βοηθήσει και το πληρώνει με περιπέτειες με την Δικαιοσύνη για ζητήματα για τα οποία δεν

έχει καμία ευθύνη! Ντροπή σε όσους δεν προστάτευσαν το σύμβολο της Ένωσης όταν έδωσε τη δική του μάχη για να υπερασπιστεί την τιμή και την αξιοπρέπειά της".
Επίσης η εφημερίδα γράφει τη χθεσινή κοπή της πίτας και το ενωτικό κλίμα που υπάρχει, παρουσία Μελισσανίδη.

SPORTDAY

Χθεσινές δηλώσεις στο ΣΠΟΡ FM του Θωμά Μαύρου και τη δήλωσή του: "Δεν μετανιώνω", έχει πρώτο θέμα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ η εφημερίδα: "Θλίψη και οργή προκάλεσε στους Ενωσίτες η περιπέτεια του Θωμά Μαύρου για χρέη της ΠΑΕ.


LIVE SPORT

Για "ιστορική ντροπή" κάνει λόγο η LS και αναφέρεται φυσικά στην περιπέτεια του Μαύρου: "Στην ανακρίτρια σήμερα ο Θ(ε)ωμάς επειδή δεν πλήρωνε την εφορία ο... Δημητρέλος!".


GOAL

Πρώτο θέμα στην εφημερίδα σήμερα είναι ο Μαύρος: "Στα σίδερα τον Θ(ε)ωμά της! Αφού κατάφεραν να στιγματίσουν την ιστορία της ΑΕΚ, οι μέτοχοι και οι μπροστινοί τους με τα εγκληματικά τους λάθη έστειλαν στη φυλακή ακόμα και τον Θωμά Μαύρο! Άμεση αντίδραση συμπαράστασης από Μελισσανίδη και Μπάγεβιτς, αλλά και πολλοί φίλοι της ΑΕΚ δίπλα του στο Αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας".

Keywords
Τυχαία Θέματα