Τρεις υποψήφιοι για τον ΠΑΣ Γιάννινα

09:45 23/1/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά την χθεσινή παραίτηση του Σάκη Τσιώλη, στον ΠΑΣ Γιάννινα ψάχνουν τον διάδοχο του στην τεχνική ηγεσία με τον Γιώργο Χριστοβασίλη να έχει ξεχωρίσει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, τρεις περιπτώσεις προπονητών.
Πρώτος στην λίστα είναι ο Γιάννης Χριστόπουλος ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα και το καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο με την ουκρανική Ταβρίγια. Όμως από τα τέλη Δεκεμβρίου, ο Έλληνας τεχνικός είναι χωρίς ομάδα και στα

Γιάννινα εξετάζουν την περίπτωση του μιας και ο Χριστόπουλος είναι αγαπητός στον κόσμο της ομάδας.
Οι άλλοι δυο προπονητές που βρίσκονται στην λίστα του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα, είναι ο Γιάννης Πετράκης, που πρόσφατα αποχώρησε από τον Εργοτέλη, και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ο οποίος εδώ και μερικές μέρες αποτελεί παρελθόν από την κυπριακή Νέα Σαλαμίνα.
Πάντως στον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν υπόψη τους και άλλες περιπτώσεις προπονητών όπως αυτές των Δερμιτζάκη, Αναστασιάδη, Χατζηνικολάου και Κωστένογλου.
Το Σάββατο ο ΠΑΣ Γιάννινα παίζει με τον Ατρόμητο και το πιθανότερο είναι η ομάδα των Ιωαννίνων να αγωνιστεί με υπηρεσιακό προπονητή και συγκεκριμένα τον κ. Γεωργακόπουλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα