Όλο το… story με την Morgan Stanley

20:26 28/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ερωτήσεις δέχθηκε και για το θέμα του ομολογιακού δανείου της Morgan Stanley, όπου εκτός από τον ίδιο, απαντήσεις έδινε και ο Καπετανάκης

Π. «Το ομολογιακό δάνειο της ΜΣ δεν ήταν με συμφέροντες όρους. Ήταν επιτυχία που το πήραμε, αλλά οι όροι ήταν απεχθείς».

Κ: «Ο Σταύρος όντως πριν αναλάβει πρόεδρος είχε πει ότι πρέπει οπωσδήποτε να λυθεί το πρόβλημα της MS. Είχε προταθεί να λυθεί το θέμα με 2,5 εκατ. ευρώ. Της είχαν προταθεί και είπαν κατηγορηματικά και με αλαζονεία όχι.

Π: «Πάω στο Λονδίνο για μια άλλη δουλειά με την ΜΣ που δεν έγινε ποτέ. Ο κ. Γιώργος

Κουνελάκης έρχεται και συναντιέμαι μαζί του. Μου λέει τι γίνεται με το δάνειό μας. Εγώ είχα πληρώσει την τελευταία δόση, 500.000 ευρώ. Του είπα μπορούμε να σου δώσουμε 2 εκατ. για να τελειώνουμε. Μου λέει δεν φτάνουν με τίποτα. Ήταν πολύ σκληρός. Δεν είναι ΑΕΚτζης, Κάποιοι ΑΕΚτζήδες στην MS ήθελαν να το κλείσουν. Καταλήγουμε στα 2,3, αλλά είχε ψήσει τον Νοτιά σε τηλεφωνική επικοινωνία να δώσει 2,5. Ο Νοτιάς συμφώνησε, αλλά μετά είπαν για 3,5 εκατ. ευρώ».

Κ. «Μετά θα φαινόταν ότι το δάνειο πηγαίνει στον μετόχους και οι μέτοχοι θα το χάριζαν στην ΑΕΚ. Αυτό θα γινόταν για να βοηθηθεί η καθαρή θέση της ΑΕΚ».

Π. «Μάθαμε από γύρω πληροφορίες ότι θα έλεγαν ναι στα 3 ίσως και στα 2,5. Μετά φάνηκε ότι η ΑΕΚ χρωστάει η ΑΕΚ 4,5 εκατ. επιπλέον από αυτά που τους είχε πει ο Δημαράκης και σταμάτησαν να μιλάνε με τη MS. Πρόσφατα ο Σταύρος συζητούσε να κλείσει το δάνειο με 1 έως 1,5 μάξιμουμ. Μας κρατάνε λίγο αιχμάλωτους γιατί περιμένουν επενδυτή. Κι αυτό δυσκολεύει την κατάσταση. Οι πιθανότητες είναι να το έχουν ξεχάσει.

Keywords
Αναζητήσεις
γιωργος κουνελάκης morgan stanley
Τυχαία Θέματα