Όλα στο φως για το deal με Γκουαρντιόλα

13:33 20/2/2013 - Πηγή: AEK365

Στις 16 Ιανουαρίου, η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Πεπ Γκουαρντιόλα και λίγο καιρό αργότερα ο Ούλι Χένες αποκάλυψε λεπτομέρειες της συμφωνίας με τον Ισπανό τεχνικό.

Σε δηλώσεις του στην "Sport Bild", ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου τόνισε: "Ο Πεπ ζήτησε να με δει. Ήθελα να συναντηθούμε σε ένα μέρος που ήξερα εκεί, αλλά εκείνος προτίμησε να στείλει μια μαύρη λιμουζίνα να με πάρει από το ξενοδοχείο Four Seasons

στην Fifth Avenue. Μπήκα με τον αδελφό του και πήγαμε στο υπόγειο πάρκινγκ του κτρίου που ζει στο Μανχάταν. Είχα μαζί μου ένα συμβόλαιο, το οποίο είχε υπογράψει ο Ρουμενίγκε. Μετά από τρίωρη συζήτηση, ο Πεπ είπε... Μπορώ να υπογράψω τώρα;... Του απάντησα, βλέποντας την υπέροχη θέα του Σέντραλ Παρκ... Τι ωραία ιδέα... Στην συνέχεια κράτησα το συμβόλαιο κλειδωμένο σε ένα χρηματοκιβώτιο για κάποιες εβδομάδες".
Οι αποκαλύψεις από τον Χένες συνεχίστηκαν: "Ο Γκουαρντιόλα μου είπε ότι από τον Αύγουστο έχει δει όλα τα παιχνίδια της Μπάγερν και ότι έχει γνώση για την ομάδα. Με ρώτησε πράγματα για την προπόνηση και την σχέση με τον Τύπο. Είναι ένα άτομο πολύ καταδεκτικό και ανοικτό, με μια πολύ συμπαθητική γυναίκα που μαγειρεύει πολύ καλά. Ούτε ένα λεπτό δεν είχε περάσει για να καταλάβω ότι είναι ο ιδανικός προπονητής για εμάς".
Στην συνέχεια ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου αποκάλυψε την τυχαία συνάντηση που είχε στην Νέα Υόρκη με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: "Αναρωτήθηκε τι κάνω στην Νέα Υόρκη. Του είπα ότι είμαι σε επαγγελματικό ταξίδι και αυτό δεν είναι ψέμα, καθώς στην συνέχεια έπρεπε να πάω στο Σικάγο με τον γιο μου, για ένα θέμα σχετικά με την οικογενειακή επιχείρηση με τα λουκάνικα. Ο Φέργκιουσον μου είπε ότι έχει ένα διαμέρισμα στην Νέα Υόρκη το οποίο επισκέπτεται πού και πού. Δεν θέλω καν να φανταστώ τι θα γινόταν αν με έβλεπε να μιλώ με τον Γκουαρντιόλα".
Σε ερώτηση αν θα έκανε κάτι διαφορετικό στην όλη ιστορία, ο Χένες απάντησε: "Θα ανακοίνωνα την συμφωνία μετά τα Χριστούγεννα, έτσι ώστε η τρέλα των media α λάμβανε χώρα στην διακοπή και όχι ενώ η ομάδα είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα