Τα λένε το καλοκαίρι...

Η μεγάλη επιστροφή του Αντώνη Φώτση δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί τη δεδομένη χρονική στιγμή. Η Αρμάνι Μιλάνο απάντησε αρνητικά στην πρόταση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για την αγορά του "Batman" αφού δεν έμεινε ικανοποιημένη.

Ο GM του ιταλικού συλλόγου, Φλάβιο Πορταλούπι, μιλώντας στην "Gazzetta dello Sport" φρόντισε να βάλει οριστικό τέλος στις φιλοδοξίες των "πρασίνων" για την απόκτηση του πολύπειρου φόργουορντ. "Η Αρμάνι Μιλάνο δεν ήταν υποχρεωμένη να απαντήσει στον Παναθηναϊκό επειδή

δεν έγινε κάποια προσφορά για τον Αντώνη Φώτση. Ο ατζέντης του παίκτη ρώτησε την προηγούμενη βδομάδα κάτω από ποιες προϋποθέσεις θα έμενε ελεύθερος ο Φώτσης γιατί είχε δεχθεί πρόταση για πολυετές συμβόλαιο από τον Παναθηναϊκό", δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

"Του είπαμε ποιες ήταν οι προϋποθέσεις ζητώντας μία επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Αυτή ήρθε τη Δευτέρα και δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, αλλά αυτό δεν ανταποκρινόταν στα δικά μας "θέλω". Δεν υπάρχει κάτι για το οποίο να διαπραγματευτούμε".

Έτσι, Παναθηναϊκός και Αντώνης Φώτσης θα πορευθούν σε διαφορετικούς δρόμους μέχρι το προσεχές καλοκαίρι, οπότε και αναμένεται να ξανακαθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων όντας απαλλαγμένοι από τον "βραχνά" της Αρμάνι Μιλάνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα