Μπερλουσκόνι: Ο Αλέγκρι θα μείνει αν...

12:45 20/2/2013 - Πηγή: AEK365

Στην διάρκεια της σεζόν, πολλά ήταν τα σενάρια που ήθελαν τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να απομακρύνεται από τον πάγκο της Μίλαν με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι να υποστηρίζει πως αν η ομάδα τερματίσει 3η και κάνει μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ τότε, όπως είπε, δεν υπάρχει λόγος να διώξει τον Ιταλό τεχνικό.

Σε δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης της Μίλαν τόνισε: "Το μέλλον του Αλέγκρι βρίσκεται στα δικά του χέρια. Θα εξασφαλίσει την συνέχιση της συνεργασίας μας μέσω των αποτελεσμάτων. Αν κατακτήσουμε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα και αν η προσπάθεια

στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι καλή, τότε δεν υπάρχει λόγος να τον διώξω. Τα πάντα εξαρτώνται από αυτόν".
Πριν λίγες μέρες ο Μπερλουσκόνι έδωσε δημόσια συμβουλές στον Αλέγκρι για το πώς θα πρέπει απόψε να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα με τον ιδιοκτήτη της Μίλαν να προσπαθεί να ανασκευάσει λέγοντας: "Θα ήταν παράλογο να ζητήσω από την ομάδα να παίξει όπως μου αρέσει. Στο ματς με την Μπαρτσελόνα δεν γίνεται να έχουμε εμείς την κατοχή της μπάλας, ούτε να παίξουμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Ξέρουμε πως αυτό θα το κάνουν οι Καταλανοί. Αυτό που ζητώ όμως, είναι να βρεθεί ένας τρόπος να χαλάσει το παιχνίδι τους. Ο Αλέγκρι καλείται να βρει τον τρόπο να αποσυντονίσει τους παίκτες του Βιλανόβα. Αυτός είναι ο προπονητής, αυτός πρέπει να βρει τις λύσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα