Όλα «μηδέν» στην Ριζούπολη

20:50 23/3/2015 - Πηγή: AEK365

FOOTBALL LEAGUE

24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Ριζούπολης

Ισόπαλοι χωρίς σκορ αναδείχθηκαν Απόλλωνας και Παναχαϊκή στο ντέρμπι του Νοτίου Ομίλου της Football League. Έτσι η ομάδα της Πάτρας παρέμεινε στη δεύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα με ένα βαθμό διαφορά από την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Το πρώτο ημίχρονο

ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια μεγάλη φάση μιας και οι δύο ομάδες «κοίταξαν» περισσότερο την άμυνά τους και δεν πρόσφεραν ωραίο θέαμα.

Στην επανάληψη το θέαμα ήταν ελαφρώς καλύτερο αλλά και οι δύο ομάδες έδειξαν πως πρώτα θέλουν να μην δεχθούν γκολ. Ο Απόλλωνας μπήκε καλύτερα και απείλησε πρώτος στο 46' με τον Γκόλια για να απαντήσει ο Χοτζάλι για τους Πατρινούς στο 50'. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο φοβούμενη κάποια αντεπίθεση της Παναχαϊκής δεν ρίσκαρε και δεν απείλησε τον Γεωργακόπουλο.

Από την άλλη η Παναχαϊκή δεν ήθελε να δεχθεί γκολ μιας και κατέβηκε για να κρατήσει το «μηδέν» και τελικά το πέτυχε.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ(Α. Βοσνιάδης): Πίτκας, Βασιλαντωνόπουλος, Γκόλιας, Γεωργίου, Κύργιας, Πινέιρο(56' Καραδέμητρος), Ψιάνος, Σουάνης(67' Μπαμ Μπαμ), Φαρινόλα, Λαγός, Ανγκούλο(87' Άρτσιτς)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ(Δ. Σπανός): Γεωργακόπουλος, Χούσα, Χαρτσιάς(75' Κοντοχρήστος), Άλλα, Κάργας, Μπαλού, Γκαντιάγκα, Στεργίδης, Μπουντόπουλος(66' Ντα Κόστα), Χοτζάλι, Κυβελίδης(82' Μαρουκάκης)

Keywords
Τυχαία Θέματα