Όλα καλά στον Πλατανιά...

22:06 11/7/2013 - Πηγή: AEK365

Το πρόγραμμα του Μαρίνου Ουζουνίδη περιελάμβανε ξανά διπλή προπόνηση, με το τεχνικό επιτελείο να δίνει έμφαση σε θέματα τακτικής και αμυντικής λειτουργίας.

Κανονικά συμμετείχε ο Αντώνης Ντεντάκης, ο οποίος ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε.

Την Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μόνο πρωινή προπόνηση στο Μάλεμε, αφού το βράδυ έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση για το Καρπενήσι.

Πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης, τελέστηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός. Στη διάρκεια αυτού, ο Μακεδόνας τεχνικός αναφέρθηκε στη μέχρι στιγμής πορεία της προετοιμασίας.

Αναλυτικά: «Μέχρι στιγμής, είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Και λέω αρκετά, γιατί τα παιδιά που είναι εδώ δούλεψαν πάρα πολύ καλά. Αυτό που μας έλειπε είναι οι δύο - τρεις προσθήκες που περιμένουμε ακόμα, για να δουλέψουμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια. Τα παιδιά δούλεψαν πάρα πολύ. Υπάρχει αρκετή κούραση. Περιμένουμε στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, που θα γίνει στο Καρπενήσι και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια, τι στοιχεία έχουμε περάσει στην ομάδα και τι μειονεκτήματα θα παρουσιαστούν, έτσι ώστε να τα βελτιώσουμε, προκειμένου να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Σε γενικές γραμμές, είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά που γίνεται.

Αγωνιστικά, η ομάδα έχει παρουσιάσει πολύ μεγάλη βελτίωση, πολύ μεγάλη πρόοδο τα τελευταία χρόνια. Αυτά που έχει πετύχει δεν είναι τυχαία. Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να προοδεύσει ακόμη περισσότερο και σε άλλους τομείς. Ο επαγγελματισμός να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο στον σύλλογο. Με τις βελτιώσεις που γίνονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις και στο προπονητήριο της ομάδας, νομίζω ότι η ομάδα, πραγματικά, μπαίνει σε άλλη φάση».

Keywords
Τυχαία Θέματα