Στην ΑΕΚ Λάρνακας ο Μιχαλόπουλος

20:52 11/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο 27χρονος πρώην μεσοεπιθετικός του Πανθρακικού πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με τον κυπριακό σύλλογο.
Ο Ηλίας Μιχαλόπουλος αποτελεί προσωπική επιλογή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ Λάρνακας έχοντας βοηθό τον Στέλιο Βενετίδη, ενώ ήδη βρίσκονται εκεί ο Γιάννης Σκοπελίτης και ο Στέλιος Μαραγκός.
Ο αριστεροπόδαρος άσος έκανε προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες με την κυπριακή ομάδα και σήμερα υπέγραψε το συμβόλαιο του και ανακοινώθηκε.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η

ΑΕΚ Λάρνακας ανακοινώνει σήμερα 11/7/2013, την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας για ένα (1) χρόνο με τον ποδοσφαιριστή, Ηλία Μιχαλόπουλο.
Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην Ελληνική Σούπερ Λίγκα με τα χρώματα του Πανθρακικού.
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας δίνοντας την υπόσχεση να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για την ΑΕΚ. Μίλησε για το πώς βλέπει την συνεργασία του με τον Δ. Ελευθερόπουλο, καθώς από πρώην συμπαίκτης, πλέον θα βρίσκεται υπό τις οδηγίες του, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους μας. Αναλυτικά όσα είπε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που από σήμερα ανήκω στην ομάδα της ΑΕΚ. Υπέγραψα συμβόλαιο για ένα χρόνο και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα μου», τόνισε αρχικά ο 27χρονος μεσοεπιθετικός.
Για τη συνεργασία του με το Δημήτρη Ελευθερόπουλο με τον οποίο υπήρξε και συμπαίκτης: «Σίγουρα διαφορετικά συνεργαζόμασταν σαν συμπαίκτες και διαφορετικά τώρα που θα τον έχω προπονητή. Από εκεί και πέρα θα ακούω τις οδηγίες του και θα προσπαθώ να είμαι καλύτερος μέσα στο γήπεδο. Νιώθω 100% έτοιμος και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα. Στο γήπεδο θα παίζω και για τη φανέλα της ομάδας και θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα