Οικονόμου: Με τιμά η παραμονή μου στην ΑΕΚ

19:57 30/4/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά την ανανέωση του στους συμβολαίου του και την παραμονή του στον πάγκο της ΑΕΚ για τα επόμενα δύο χρόνια ο Απόστολος Οικονόμου μίλησε στο aek365 για την απόφασή του και στόχους του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. «Με τιμά το γεγονός πως η διοίκηση της ΑΕΚ ήθελε να ανανεώσουμε για τα επόμενα δύο χρόνια την συνεργασία μας και χαίρομαι που θα συνεχίσω να βρίσκομαι

στην ομάδα. Θα κάνω το αδύνατο δυνατό για να καταφέρουμε να διατηρηθούμε στην κορυφή και να φέρουμε νέες επιτυχίες που θα κάνουν τον κόσμο μας υπερήφανο. Σίγουρα το έργο μας είναι αρκετά δύσκολο, από την στιγμή που το παραμείνεις στην κορυφή είναι μεγάλος αγώνας σε σχέση με το να φτάσεις εκεί. Θέλω να ευχαριστήσω λοιπόν την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έχει δείξει στο πρόσωπό μου, αλλά θέλω να πω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στις παίκτριες μου και τους συνεργάτες μου που με βοήθησαν να φτάσουμε σε αυτή την επιτυχία».

Από εκεί και πέρα ο Ενωσίτης τεχνικός τόνισε: «Σήμερα παρέδωσα το τελικό μου πλάνο στον κ. Παπαδημητρίου, σχετικά με τις αθλήτριες και την παραμονή του στην ομάδα, ώστε να τρέξει τα ραντεβού. Είναι καθαρά δική τους απόφαση το πως θα το χειριστούν, αν και γνωρίζω πως θα κάνουν το καλύτερο για να παραμείνει η ΑΕΚ στην κορυφή. Έτσι από Σεπτέμβριο που θα επιστρέψω από τις υποχρεώσεις μου με την Εθνική θα είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την σκληρή δουλειά».

Keywords
Τυχαία Θέματα