Οικονόμου: Δεύτερη νίκη και πρόκριση

14:57 5/12/2011 - Πηγή: AEK365

Την πεποίθηση του ότι η ΑΕΚ θα παλέψει σκληρά για να πάρει τη δεύτερη νίκη και την πρόκριση, εξέφρασε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Αποστόλης Οικονόμου στην συνέντευξη Τύπου που ολοκληρώθηκε πριν λίγο.
Συγκεκριμένα ο κ. Οικονόμου σχολίασε: Η Βιζούρα είναι πολύ καλή ομάδα και πρέπει να παλέψουμε πολύ σκληρά για να κάνουμε τη δεύτερη νίκη. Είναι μια νεανική ομάδα αλλά με ποιότητα. Εμείς θέλουμε την πρώτη μας χρονιά στην Ευρώπη να περάσουμε στον δεύτερο

γύρο της διοργάνωσης. Όλες οι αθλήτριες μου θέλουν πολύ την πρόκριση και είμαστε εδώ για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι αλλά θέλουμε τη νίκη και την πρόκριση για τον κόσμο μας που τόσο μας έχει στηρίξει φέτος.

Από πλευράς αθλητριών την ΑΕΚ εκπροσώπησε η Μπογιάνα Ντόγκανιτς. Η Σέρβα αθλήτρια της ΑΕΚ ανέφερε: «Ήταν δύσκολο το πρώτο παιχνίδι παρότι το τελικό 3-1 δείχνει ότι κερδίσαμε εύκολα. Η Βιζούρα διαθέτει καλή ομάδα με όρεξη και διάθεση. Είμαι πολύ ευχαριστημένη που παίζω και πάλι στη Σερβία και ελπίζω και αύριο να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Εμείς από την μεριά μας θέλουμε να κερδίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση στην πρώτη μας συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η προπονήτρια της Βιζούρα, Ζόριτσα Λάζιτς από την μεριά της επισήμανε: «Σεβόμαστε την ΑΕΚ αλλά δεν την φοβόμαστε. Διαθέτουμε και εμείς μια καλή ομάδα με ποιότητα και θα παλέψουμε για τη νίκη και την πρόκριση. Περιμένουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και θέλουμε να δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε.

Με πολύ θερμά λόγια για την ΑΕΚ μίλησε και ο πρόεδρος της Βιζούρα: «Ευχαριστούμε την ΑΕΚ για την φιλοξενία και για όλα όσα έκαναν στην Αθήνα και τους καταπληκτικούς οπαδούς της. Ελπίζω ότι κάποια μέρα θα έχουμε και εμείς τον κόσμο σας. Λυπάμαι που μόνο μια ομάδα από τις δυο θα πρέπει να προκριθεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα