Αγανακτισμένοι στον ΠΑΟΚ

14:00 5/12/2011 - Πηγή: AEK365

Οι αποφάσεις του διαιτητή Αρετόπουλου στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα εξόργισαν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση εξαπολύοντας επίθεση κατά του διαιτητή αλλά και των υπευθύνων για τους ορισμούς. Ο εκ των υπεύθυνων επικοινωνίας της ΠΑΕ, Λευτέρης Δούκας, υποστήριξε πως η αγανάκτηση ήταν εκείνη που ώθησε την διοίκηση να εκδώσει αυτή την ανακοίνωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δούκα στον ραδιοφωνικό σταθμό "Libero 107.4"
Για το λόγο της ανακοίνωσης και το διάστημα που προέκυψε: "Ο ΠΑΟΚ

δε βγάζει ανακοίνωση, κατηγορείται. Βγάζει ανακοίνωση, πάλι κατηγορείται. Πρέπει να αποφασίσει ο κόσμος τι θέλει. Η πολιτική της ΠΑΕ είναι να βγάζει ανακοινώσεις όταν βλέπει ότι το... παιδί πάει να χαθεί. Ο,τι και να κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή ο οποιοσδήποτε θα βρεθεί ο αντίλογος. Πάντα κάποτε αυτός που αποφασίζει για μία κίνηση, θα έχει απέναντι του κάποιον να τον ρωτάει, γιατί το έκανε τώρα και όχι πριν".
Για την διαιτησία του Αρετόπουλου: "Είναι πασιφανές από τα σκληρά μαρκαρίσματα που έμειναν ατιμώρητα. Προσωπικά ήμουν περισσότερο μετριοπαθής σε πολύ πιο εξόφθαλμα λάθη των διαιτητών, όπως ένα πέναλτι μαϊμού, αυτά τα πράγματα μπορώ να τα εκλάβω και ως ανθρώπινα λάθη. Αλλά το να βλέπεις κατά συρροή σκληρά μαρκαρίσματα είναι κάτι το οποίο μπορείς να το καταπιείς μια-δύο, όταν, όμως, βλέπεις ότι αυτή η τακτική συνεχίζεται κάπου αγανακτείς.
Ο ΠΑΟΚ ήταν μια ομάδα καταπονημένη έβγαλε μια ώρα αγώνα με δέκα παίκτες, οι ποδοσφαιριστές δεν ξεκουράστηκαν όσο θα έπρεπε, αναγκάστηκαν να παίξουν σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο και συν τοις άλλοις ήρθε και αυτή η διαιτησία. Αν έκαναν αυτά τα μαρκαρίσματα ο Φωτάκης και ο Γκαρσία θα συνέχισαν να παίζουν; Ήταν ορισμένες φάσεις που έκαναν μπαμ".
Για το ένα από τα δύο γκολ του Μπακαγιόκο: "Είναι οφσάιντ αλλιώς δεν θα το αναφέραμε. Υπάρχει πλάνο που το δείχνει".
Για τη νέα τάξη πραγμάτων στην διαιτησία, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: "Αναφερθήκαμε στην διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΣ χωρίς να πούμε το όνομα του διαιτητή, αυτό δεν σημαίνει πως φοβόμασταν. Η νέα τάξη πραγμάτων από ποιον άλλον πλην του Βασσάρα μπορούσε να εκφραστεί; Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μπορεί να γράψει ανακοίνωση βιβλίο, δεν γίνεται να γράφουμε για όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Διεξάγεται ένας παρασκηνιακός πόλεμος μπροστά στα μάτια μας".
Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν αντέδρασε στα όσα ακούγονταν περί στημένων αγώνων: "Επειδή είναι κάτι που το ακούω συχνά. Σαν ποια αντίδραση; Να βγάλει ο ΠΑΟΚ μία ανακοίνωση και τι έγινε; Εγώ θέλω να διευκρινίσω κάτι. Ξεχνάτε ότι το πρόσωπο του Ζαγοράκη, τα 24ωρα που το θέμα ήταν σε έξαρση, εμφανίστηκε δίπλα σε εκείνο του Μπέου και του Ψωμιάδη... Η φωτογραφία έπαιξε. Μπορεί να μην υπήρχε λέξη για τον Ζαγοράκη στα στημένα παιχνίδια, αλλά η φωτογραφία, έπαιξε".
Για τον υποβιβασμό του Κύρκου: "Πάντα θυσιάζεται ένας διαιτητής για να πάρουν το μάθημα οι υπόλοιποι".
Για την συνέντευξη Τύπου των Θοδωρή Ζαγοράκη, Ζήση Βρύζα και Παντελή Κωνσταντινίδη: "Είναι συνεντεύξεις Τύπου που
Keywords
Τυχαία Θέματα