Οι Βετεράνοι στον Βύρωνα

22:00 7/11/2011 - Πηγή: AEK365

Oι παλαίμαχοι του Βύρωνα κατέκτησαν την πρώτη θέση στο τουρνουά βετεράνων που διοργάνωσαν στο Δημ. Κλ. Γυμναστήριο Βύρωνα οι Παλαίμαχοι Βύρωνα η Αναγέννηση Βύρωνα, ο ΣΥΠΧΕ και ο Δήμος Βύρωνα χθες Κυριακή.

Στο πρώτο παιχνίδι ο Διομήδης Άργους επικράτησε του Δούκα με 17-16 στο δεύτερο παιχνίδι ο Βύρωνα νίκησε τον Πανελλήνιο και στο τρίτο παιχνίδι ο Βύρωνας νίκησε το Διομήδη Άργους

Εκ μέρους της Αναγέννησης Βύρωνα μίλησε ο παλιός διεθνής παίκτης της Νέας Ελβετίας,

Ιάκωβος Ρουπίνας, ο οποίος αναφέρθηκε και στα πέντε ονόματα των ατόμων η μνήμη των οποίων τιμήθηκε σ αυτό το τουρνουά (Ιωάννη Γρίσπου, Δημήτρη Δημητριάδη, Ελευθέριου Πυθαγόρα, Παναγιώτη Δουρουκλάκη και Ιωάννη Μουτσόπουλου)

Στη συνέχει ο Μάκης Μπαρμπαρόσος παλιός διεθνής παίκτης της Νέας Ελβετίας τόνισε για τον Δημήτρη Δημητριάδη πως είναι εκείνος ο οποίος πέρα από την προπόνηση από την προπόνηση μας έμαθε τι σημαίνει αυτοκυριαρχία αυτοπεποίθηση και ευθύνη. Για το Γρίσπο είπε πως ήταν ένα αυθεντικό ταλέντο και μεγάλος αθλητής που έφυγε στα 20 χρόνια του, για το Λευτέρη Πυθαγόροα τόνισε ότι έβαλε τη σφραγίδα του σε όλες τις ομάδες του Βύρωνα, για τους Δουρουκλάκη και Μουτσόπουλο σημείωσε πως προσέφεραν πολλά, ο πρώτος στο ελληνικό χάντμπολ και ο δεύτερος σε όλες τις ηλικιακές ομάδες της νέας Ελβετίας.

Οι Γρίσπος Πυθαγόρας Δουρουκλάκης και Μουτσόπουλος τιμήθηκαν με τιμητικές πλακέτες που παρέλαβαν οι συγγενείς τους.

Στο τουρνουά παραβρέθηκαν πάνω από 300 άτομα. Ενώ σύντομα αναμένεται η ίδρυση συνδέσμου παλαιμάχων χαντμπολιστών Βύρωνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα