Επιτέλους νίκη για Ανόρθωση

21:02 7/11/2011 - Πηγή: AEK365

Σαφώς ανώτερη παρουσιάστηκε η Ανόρθωση στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο λόγω της σφικτής και πολυπρόσωπης μεσοαμυντικής γραμμής του Ερμή, δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Μπρουκς. Πρώτη καλή ευκαιρία για τους κυανόλευκους σημειώθηκε στο 13' με το σουτ του Οκκά που κόντραρε και κατέληξε σε κόρνερ, όμως η «Κυρία» κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 25'. Ήταν η σέντρα του Λαβόρδε έφτασε στον Ρέζεκ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπρουκς γράφοντας το 1-0.

Στην επανάληψη, ο Λέβι πέρασε στον αγωνιστικό χώρο Κωνσταντίνου και Βουτσίσεβιτς,

προκειμένου να δώσει επιπλέον ώθηση στην γραμμή κρούσης, ωστόσο η Ανόρθωση υστέρησε και δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Μπρουκς. Οι κυανόλευκοι δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες με Κωνσταντίνου και Βουτσίσεβιτς, χωρίς όμως αποτελεσματικότητα, ενώ ο Ερμής όσο το σκορ ήταν στο εύθραστο 1-0 διεκδίκησε ότι καλύτερο μπορούσε.

Στο άλλο ματς της ημέρας, Άρης Λεμεσού αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό με τον Μρντάκοβιτς, ενώ ο Άρης ισοφάρισε με πέναλτι του Ζέλσον στο 45ο λεπτό. Ο Φαν Ντάικ αποβλήθηκε σε αυτή τη φάση για την ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα