«Άντεξε» η Βέροια

21:02 7/11/2011 - Πηγή: AEK365

Την δεύτερη νίκη της στο Πρωτάθλημα της Football League σημείωσε η Βέροια, επί της Παναχαϊκής. Η «Βασίλισσα του Βορρά» όντας ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκε στο α' μέρος με 2-0 (25' Μπάρμπας, 44' Ολαϊτάν). Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο χαλάρωσε, έδωσε χρόνο στην Πατρινή ομάδα η οποία μείωσε στο 86' με πέναλτι του Φουρτάδο και κυνήγησε την ισοφάριση ως το τέλος, αγχώνοντας τους γηπεδούχους. Οι νεοφώτιστοι,

οι οποίοι δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά στο Πρωτάθλημα (μηδέν στα δύο), έμειναν στο 53' με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Ουρτάδο με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης. Οι γηπεδούχοι, τώρα, οι οποίοι έχασαν μισή ντουζίνα κλασικές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Καλτσά στο 60' ολοκλήρωσαν τον αγώνα και αυτοί με δέκα παίκτες εξ αιτίας της αποβολής του Λανγκλέ με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο τέλος.

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Κοτταρίδης, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Καλτσάς (77' Μπαργκάν), Λανγκλέ, Φαρινόλα (71' Τάντιτς), Ολαϊτάν (83' Σιλιγαρδάκης), Κάντι, Καλογέρης, Βεργώνης, Γεωργιάδης.

Παναχαϊκή (Μουράτ Σεροπιάν): Μάλαρτζ, Σπίνουλας, Κοιλιάρας (46' Ατματζίδης), Πακάλτσης (80' Κυβελίδης), Λαμπρόπουλος, Τσεμπερίδης (46' Φούφουλας), Μενδρινός, Παγώνης, Φουρτάδο, Ουρτάδο, Ντίνας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Football League

2η αγωνιστική

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου

Ηρακλής Ψαχνών-Εθνικός Αστέρας 0-0

Κυριακή 6 Νοεμβρίου

Πλατανιάς-Πανθρακικός 1-0

Βύζας Μεγάρων-Πιερικός 1-2

Καλλονή-Καλλιθέα 2-2

Διαγόρας-Θρασύβουλος 1-0

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου

Βέροια-Παναχαϊκή 2-1

Keywords
Τυχαία Θέματα