Οι τρεις στόπερ στην λίστα του Ζαρντίμ

09:02 15/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ από τα όσα έχει μάθει παρακολουθώντας τον Ολυμπιακό κατέληξε στο συμπέρασμα πως η ομάδα χρειάζεται έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό ο οποίος θα αποκτηθεί μόνο αν ο Όλοφ Μέλμπεργκ απαντήσει αρνητικά στην πρόταση για ανανέωση συμβολαίου. Έτσι λοιπόν ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών όπως του 30χρονου Μπρούνο Άλβες, πρώην παίκτη της ΑΕΚ που τώρα αγωνίζεται στην Ζενίτ Αγίας

Πετρούπολης, του 28χρονου Κανού της Σταντάρ Λιέγης και του 23χρονου Έβερτον της Μπράγκα του οποίου τα δικαιώματα ανήκουν σε εταιρεία μάνατζερ.
Παράλληλα γίνεται αναζήτηση και για "κόφτη" και από την Πορτογαλία γίνεται λόγος για τον Τζαμάλ Μπιντί ο οποίος συνεργάστηκε με τον Ζαρντίμ στην Μπράγκα και εμφανίζεται έτοιμος να ακολουθήσει τον Πορτογάλο τεχνικό και στον Ολυμπιακό.
Τέλος στην πειραϊκή ομάδα προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Βασίλη Τοροσίδη για τον οποίο ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες της Ευρώπης και σε περίπτωση που αποχωρήσει τότε θα γίνουν κινήσεις για την απόκτηση δεξιού μπακ.

Keywords
Τυχαία Θέματα