Ντελ Μπόσκε: Καλό τονωτικό για την συνέχεια

08:32 15/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική Ισπανίας επικράτησε 4-0 της Εθνικής Ιρλανδίας για τον τρίτο όμιλο του EURO 2012 με τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε να υποστηρίζει πως ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της Πρωταθλήτριας Ευρώπης αλλά και ένα καλό τονωτικό ενόψει της συνέχειας της διοργάνωσης.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο Γκντανσκ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας τόνισε: "Παίξαμε καλά, παρότι η Ιρλανδία

κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες και είχε εντυπωσιακή συμπαράσταση από τον κόσμο της. Πιστεύω πως ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μας απέναντι σε έναν αντίπαλο τέτοιας δυναμικής. Σίγουρα ήταν ένα καλό τονωτικό για την συνέχεια".
Πλέον μετά τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής, την τελευταία αγωνιστική Ισπανία και Κροατία προκρίνονται αν το μεταξύ τους παιχνίδι λήξει 2-2 με τους Ιταλούς να μένουν εκτός. Όπως όμως δήλωσε ο Ντελ Μπόσκε: "Εμείς θα προετοιμαστούμε για να κερδίσουμε. Δεν θα είναι εύκολο, καθώς η Κροατία είναι μια δυνατή ομάδα και το έχει αποδείξει. Δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα, είμαστε άνθρωποι του αθλητισμού και πάμε πάντα για την νίκη".
Όσο για την κριτική που δέχτηκε μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Ιταλία, ο Ισπανός ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε: "Δεν είμαι νέος στο χώρο και καταλαβαίνω πως θα υπάρχει κριτική όταν δεν κερδίζει η ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα