Έπιασε δουλειά ο Θεοδωρίδης

08:45 29/11/2011 - Πηγή: AEK365

Μετά την ήττα και την κακή εμφάνιση στην Τρίπολη ο μαρινάκης, με την σύμφωνη γνώμη του Ερνέστο Βαλβέρδε, αποφάσισε να δώσει ρόλο μέσα στον Ολυμπιακό στον Σάββα Θεοδωρίδη.

Ο ιδιοκτήτης της πειραϊκής ομάδας ζήτησε από τον παλαίμαχο τερματοφύλακα να ενθαρρύνει τους παίκτες και να φωνάζει για την διαιτησία και ο Θεοδωρίδης έσπευσε με το "καλημέρα" να αναλάβει τα καθήκοντα του όταν ρωτήθηκε για τα πέναλτι που έχει πάρει φέτος ο Παναθηναϊκός.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ", ο Θεοδωρίδης τόνισε: "Ωραία... εξυγίανση βλέπουμε φέτος! Ο Παναθηναϊκός να έχει πάρει τέσσερα πέναλτι και εμείς ένα! Ο Ολυμπιακός να έχει τους καλύτερους παίκτες και να τρώει κλωτσιές από τα κλαδευτήρια, αλλά οι διαιτητές να ρίχνουν σε εμάς τις κίτρινες! Νομίζουν ότι δεν βλέπουμε τι γίνεται. Άλλο είναι τα αγωνιστικά προβλήματα του Ολυμπιακού και άλλο η διαιτησία. Η διαιτησία πρέπει να είναι δίκαιη. Θέλω να μάθω ποιος κάνει τελικά τους ορισμούς των διαιτητών. Και τι ρόλο παίζει ο Δούρος που τον έβαλαν στην ΚΕΔ, ένας διαιτητής που μας είχε στερήσει ένα πρωτάθλημα άδικα και σε ένα τελικό Κυπέλλου μας είχε αφήσει από το πρώτο ημίχρονο με δέκα παίκτες. Άλλο που είχαμε ομάδα και το πήραμε το Κύπελλο. Η ΕΠΟ τι κάνει, υπάρχει; Δεν βλέπουν τι γίνεται;".

Keywords
Τυχαία Θέματα