Οι στοιχηματικές επιλογές της ΑΕΚάρας μας

12:59 21/3/2015 - Πηγή: AEK365

Γεια σας φίλοι μου!

Με το Infobeto.com, το μεγαλύτερο στοιχηματικό site, να είναι χορηγός της στήλης αυτής, θα αναλύσουμε και θα προτείνουμε αυτά που βλέπουμε για το ματς της ΑΕΚ στην Ρόδο με τον Κολοσσό για την Α1 του μπάσκετ.
Φοβερή αλλαγή της ΑΕΚ προς το καλύτερο αμέσως μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Σάκοτα και την απόκτηση του Μενσά Μπονσού.

Προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες, ενώ έχασε μόνο από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στα τελευταία 8 παιχνίδια. Αποδεικνύει σε κάθε αγωνιστική πως δίκαια χαρακτηρίζεται πλέον ως η τρίτη καλύτερη ομάδα της Α1, αν και νεοφώτιστη στην κατηγορία. Φιλοξενείται από τον αξιόμαχο Κολοσσό, ο οποίος μετά τις 2 συνεχόμενες νίκες απέναντι στα Τρίκαλα και στον Αρη, ουσιαστικά κατέκτησε την παραμονή. Η Ενωση κυνηγάει πλέον ακόμη και την Τρίτη θέση στην τελική κατάταξη της κανονικής περιόδου, αφού απέχει μόλις 2 βαθμούς από Αρη και ΠΑΟΚ τους οποίους υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τις επόμενες αγωνιστικές. Επιπλέον, ο Αρης έχει να αντιμετωπίσει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στις τελευταίες αγωνιστικές. Ετσι, πιστεύω πως αν ο Δικέφαλος κερδίσει σήμερα, αγκαλιάζει μια θέση στην 4άδα. Εχει καλύτερη ομάδα από τον Κολοσσό, βρίσκεται σε φοβερή κατάσταση, παίζει όμορφο μπάσκετ, σημειώνει πολλούς πόντους και το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Προτείνω τη νίκη της ΑΕΚ μαζί με over 152.5 στην απόδοση του 2.50 στην novibet.

Κολοσσός - AEK 2 & over 152.5 (2.50 Novibet)

Δημήτρης Ανδρικόπουλος

Χορηγός το στοιχηματικό site www.infobeto.com

Keywords
Τυχαία Θέματα