Οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις του Νίξον...

23:06 5/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ένα νέο βιβλίο για τον πρόεδρο της Αμερικής, Ρίτσαρντ Νίξον αποκαλύπτει ότι είχε ομοφυλοφιλικές σχέσεις κάνοντας το σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ να μοιάζει με... κουτσομπολιό!

Το βιβλίο του δημοσιογράφου Ντον Φούλσομ, «Nixon's Darkest Secrets» αποκαλύπτει πραγματικά τα πιο απόκρυφα μυστικά του Νίξον με το πιο πικάντικο να είναι αυτό που αναφέρεται στη σχέση του με τον έμπιστό του, Αμερικανοκουβανό έμπορο Τσαρλς Ρεμπόζο. Όπως αναφέρεται στο βιβλίο, ο Ρεμπόζο, ο οποίος είχε το παρατσούκλι «Μπέμπε» μάθαινε στο Νίξον πώς να φιλά τη γυναίκα του, για να μοιάζουν με πραγματικό ζευγάρι!

Ωστόσο, όσα παρουσιάζονται για τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις του Νίξον δεν είναι απλώς κουτσομπολιά, αλλά αποδεικνύονται με έγγραφα και μαρτυρίες ακόμη και από πράκτορες του FBI. Οι άνθρωποι που δούλευαν εκείνη την περίοδο στο Λευκό Οίκο αποκαλύπτουν ότι ο Νίξον και η επί 53 χρόνια σύζυγός του είχαν ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες, ενώ όταν πήγαιναν διακοπές στο Μαϊάμι έμεναν σε διαφορετικά σπίτια. Αντίθετα, ο Μπαρόζο έμενε ακριβώς στο διπλανό σπίτι του Νίξον, για να τον... μαθαίνει πώς να φιλάει τη γυναίκα του. Μάλιστα ένας δημοσιογράφος του περιοδικού «Time» αποκαλύπτει στον συγγραφέα ότι ενώ ήταν όλοι σε ένα δείπνο στην Ουάσινγκτον έσκυψε κάτω από το τραπέζι να πιάσει ένα πιρούνι και είδε τον Μπαρόζο και τον Νίξον να κρατιούνται από το χέρι!

Μετά από αυτά, στην τριγωνική διπλωματία με την Κίνα και τη Σοβιετική Ενωση, το σκάνδαλο Γουότεργκέιτ, τον αλκοολισμό, τις σχέσεις με τη Μαφία, τη βία απέναντι στη γυναίκα του έρχεται να προστεθεί και η ομοφυλοφιλία του παρόλο που ήταν γνωστός ομοφοβικός. Η βιογραφία του αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 31 Ιανουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα