«Θα γίνουν προσθήκες στην Εθνική»

23:01 5/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Ηλίας Ζούρος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Giga αναφέρθηκε στο Προολυμπιακό τουρνουά αλλά και στις διαφορές που παρουσιάζει το μπάσκετ σε σύγκριση με παλαιότερες εποχές.

«Δεν θα είναι εύκολη η πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες. Θα υπάρχουν 12 ομάδες δυνατές για 3 εισιτήρια. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι οι λίγες μέρες ξεκούρασης που

θα έχουν οι παίκτες από τις υποχρεώσεις με την ομάδα τους μέχρι να γίνουν τα πρώτα επίσημα ματς στην Βενεζουέλα. Παράλληλα υπάρχει ένα ακόμη πρόβλημα προσαρμογής για κάποιους παίκτες που θα γυρίσουν πάλι στην εθνική και θα πρέπει να βρουν την χημεία με τους υπόλοιπους. Ο κορμός θα είναι αυτός του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας συν κάποιες προσθήκες».

Από τις ευρωπαϊκές ομάδες, ο Ηλίας Ζούρος ξεχώρισε Ισπανία και Ρωσίας, ενώ μίλησε και για την απόφασή του να εργάζεται στο εξωτερικό: «Έχω δουλέψει πολλά χρόνια στο εξωτερικό. Κάθε χώρα είναι διαφορετική. Οι Έλληνες προπονητές έχουν την ποιότητα αλλά θα πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτό που ζητάει ο κάθε λαός για να αποδώσουν τα μέγιστα.Η αξία αναγνωρίζεται στο εξωτερικό γιατί σέβονται την δουλειά και δεν κοιτάνε μόνο το αποτέλεσμα! Στην Ελλάδα δεν υπάρχει υπομονή. Πάντως και εδώ υπάρχει το φωτεινό παράδειγμα του Παναθηναϊκού που έχει το ίδιο τιμ πολλά χρόνια και είναι λογικό να πρωταγωνιστεί και να κατακτά τρόπαια»

Keywords
Τυχαία Θέματα