Απίστευτο: Ο Ψωμιάδης έκανε μήνυση στον τηλεοπτικό Αγαπούλα!

22:26 5/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Μάκης... θίχτηκε και κάνει μήνυση στον τηλεοπτικό αγαπούλα. Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη όπως φιλοξενείται στο koutipandoras.gr: Θιγμένος εμφανίζεται ο πραγματικός «Αγαπούλας» εναντίον του τηλεοπτικού «Αγαπούλα» μέσω του εξώδικου που έστειλε στην εταιρεία Wind για την περίφημη διαφήμιση «αγαπούλα την κουκούλα». Ο Μάκης Ψωμιάδης

εμφανίζεται να αναγνωρίζει στο πρόσωπο του λαμογιού προέδρου της διαφήμισης άλλα και σε δημοσιεύματα και βίντεο που ασχολούνται με την διαφήμιση, τον εαυτό του. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το εξώδικο προς την εταιρεία τηλεπικοινωνιών «Με παρουσιάζει ως ένοχο εγκληματικών πράξεων, που αναζητεί «παραθυράκια» για να γλιτώσει. Με παρουσιάζει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής να παραδέχομαι εμμέσως πλην σαφώς την ενοχή μου και να ανταλλάσσω μηνύματα δια αγγελιαφόρου με τον συνήγορό μου αναζητώντας τρόπους να αποφύγω την ποινική καταδίκη μου, δίνοντας εντολή στον συνήγορό μου να βρει «παραθυράκι» στο νόμο...»

Μιλώντας στο www.koutipandoras.gr o κ. Ιωάννης Μοροζίνης δικηγόρος του Μάκη Ψωμιάδη τόνισε ότι δεν υπάρχει καμιά διάθεση από την πλευρά του Μάκη Ψωμιάδη να πάρει δημοσιότητα το θέμα του εξωδίκου, εξηγώντας ότι η εταιρεία θέλησε να δημοσιοποιήσει το εξώδικο με σκοπό την εμπορική εκμετάλλευση του. Ο κ. Μοροζίνης επίσης ανέφερε ότι «ο Μάκης Ψωμιάδης δεν ενοχλείται από την σάτιρα ενοχλείτε όμως από την εμπορική εκμετάλλευση της σάτιρας στο πρόσωπο του». Νομικοί κύκλοι θεωρούν ότι αυτή η κίνηση αποτελεί μορφή πίεσης από τον Μάκη Ψωμιαδη, αφού η ταυτοπροσωπία για την οποία γίνεται λόγος, δεν μπορεί να αποδειχθεί και να στηριχθεί σε σχόλια χρηστών στο youtube κάτω από την εν λόγω διαφήμιση, για τα οποία ούτε η εταιρεία τηλεπικοινωνιών αλλά ούτε και η διαφημιστική μπορούν να έχουν έλεγχο και ευθύνη για αυτά. Δικηγόρος ανέφερε στο www.koutipandoras.gr ότι μπορεί ακόμα και ο ίδιος ο κ. Ψωμιάδης να μπει στο youtube και να γράψει σχόλιο για τον ίδιο και μετά να κινηθεί νομικά θιγμένος, από το σχόλιο του.

Διαβάστε το εξώδικο με ένα κλικ ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα