Οι κορυφαίοι της La Liga

10:22 17/5/2012 - Πηγή: AEK365

Στην ηλεκτρονική της έκδοση, η εφημερίδα "MARCA" πραγματοποίησε ψηφοφορία για τους κορυφαίους της εφετινής La Liga με πάνω από 73.000 φιλάθλους να λαμβάνουν μέρος και να επιλέγουν την καλύτερη ενδεκάδα.
Όπως είναι φυσικό οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα έχουν την... μερίδα του Λέοντος καθώς από τις άλλες ομάδες υπάρχει μόνο ο Φαλκάο της Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Χάβι Μαρτίνεθ

της Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Κορυφαίος τερματοφύλακας ψηφίστηκε ο Ίκερ Κασίγιας επικρατώντας σε ψήφους τόσο του Βίκτορ Βαλντές της Μπαρτσελόνα όσο και του Ρομπέρτο της Σαραγόσα ο οποίος είχε καθοριστική συμβολή στο να μείνει η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ στην μεγάλη κατηγορία.
Στην τριάδα της άμυνας ο Σέρχιο Ράμος ήρθε πρώτος σε ψήφους και ακολούθησε ο Κάρλες Πουγιόλ αλλά και ο Χάβι Μαρτίνεθ ο οποίος με τις εμφανίσεις του βοήθησε την Αθλέτικ Μπιλμπάο να φτάσει σε δυο τελικούς, Europa League και Κύπελλο Ισπανίας.
Στην μεσαία γραμμή την προτίμηση των φιλάθλων κέρδισε ο Τσάμπι Αλόνσο με μικρή διαφορά από τους Ινιέστα και Τσάβι με τον Μεσούτ Οζίλ να έρχεται τέταρτος σε ψήφους.
Τέλος στην επίθεση ο Λιονέλ Μέσι επικράτησε του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Φαλκάο της Ατλέτικο Μαδρίτης να παίρνει δίκαια μια θέση στην κορυφαία ενδεκάδα του εφετινού ισπανικού πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα