Και τώρα... τελικός

09:07 17/5/2012 - Πηγή: AEK365

Στην διαδικασία των πλέι οφ ο Παναθηναϊκός είχε μέτρια προς κακή εικόνα αλλά χάρη στο +4 με το οποίο ξεκίνησε βρίσκεται στην πρώτη θέση μια αγωνιστική πριν το τέλος της διαδικασίας και την Κυριακή, κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, καλείται να μην χάσει προκειμένου να κατακτήσει την πρώτη θέση που δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Παίκτες, προπονητής

και διοίκησης βλέπουν το παιχνίδι με την Ένωση σαν τελικό καθώς αν η ομάδα πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα είναι στον όμιλο των ισχυρών και στις δυο φάσεις πράγμα που σημαίνει πως έχει αρκετές πιθανότητες να βρεθεί στους ομίλους και άρα να γεμίσει με χρήματα τα ταμεία της.
Για την αναμέτρηση της Κυριακής, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Κατσουράνη και Βιτόλο με την συμμετοχή των Σπυρόπουλου και Σεϊταρίδη να είναι αμφίβολη λόγω τραυματισμού. Στην διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού επανέρχονται ο Κουίνσι με τον Μαρίνο.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως δεν αποκλείεται να αλλάξει η ώρα έναρξης του παιχνιδιού της Κυριακής. Πιο συγκεκριμένα το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20:00 αλλά στις 21:45 στο κλειστό του ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί ο δεύτερος τελικός της Α1 μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα