Χριστοβασίλης: Δεν μπορώ μόνος μου

09:53 17/5/2012 - Πηγή: AEK365

Κάλεσμα στους επιφανείς πολίτες των Ιωαννίνων προκειμένου να στηρίξουν οικονομικά τον ΠΑΣ Γιάννινα απεύθυνε ο Γιώργος Χριστοβασίλης ο οποίος παραδέχτηκε πως, λόγω οικονομικών συγκυριών, δεν μπορεί πλέον να κινηθεί μόνος του.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε για
Τα οικονομικά προβλήματα: "Σίγουρα υπάρχουν οικονομικά προβλήματα για αυτό άλλωστε στην νέα σεζόν θα έχουμε μειωμένο μπάτζετ. Πραγματοποιώ επαφές με επιχειρηματίες και παράγοντες της περιοχής, που γνωρίζω πως αγαπούν πραγματικά

την ομάδα και τους ζητώ να έρθουν κοντά της.
Θέλω να πιστεύω ότι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα και εφόσον επιθυμούν να αναλάβουν και ενεργό συμμετοχή, σε όποιο κομμάτι θεωρούν ότι γνωρίζουν και μπορούν να τα καταφέρουν. Όλοι δείχνουν καλή διάθεση προς το πρόσωπο μου, αλλά και την ομάδα πάνω από όλα. Η οικονομική κατάσταση, όμως, πλήττει, όλες τις επιχειρήσεις αυτή την εποχή και αυτό αποτελεί τροχοπέδη στο να έχουν την άνεση να δώσουν άμεσα, τουλάχιστον, χρήματα στην ομάδα.
Τους κατανοώ, εφόσον είμαι και εγώ επιχειρηματίας, οπότε γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα. Ελπίζω, όμως, ότι όσο μπορεί ο καθένας θα βοηθήσει γιατί πραγματικά πρέπει να έρθουν και άλλοι επιχειρηματίες κοντά αν θέλουμε να γίνει η υπέρβαση.
Μόνος μου είναι πλέον δύσκολο να κινούμαι. Είμαι ανοικτός και πρόθυμος σε κάθε πρόταση που μπορεί να είναι για το συμφέρον του ΠΑΣ. Μην ξεχνάτε ότι έχει ήδη αποφασιστεί αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, οπότε όποιος επιθυμεί μπορεί αν έρθει να αγοράσει μετοχές και να συμμετέχει ενεργά στην ΠΑΕ".
Τον Άγγελο Αναστασιάδη: "Θα συμφωνήσω ότι ο κ. Αναστασιάδης ήταν πολύτιμο κομμάτι για την ομάδα μας και για αυτό έγινε, ξεκινώντας πριν ακόμη τελειώσει το πρωτάθλημα, κάθε δυνατή προσπάθεια από την πλευρά μου να παραμείνει.
Του έγινε μια εξαιρετικά πλουσιοπάροχη οικονομική πρόταση, που αποτελούσε και υπέρβαση για τα σημερινά δεδομένα της ΠΑΕ, ενώ δόθηκαν οι διαβεβαιώσεις τόσο για την πλήρη εξόφληση των ποδοσφαιριστών, όσο και την προσπάθεια ανανέωσης συμβολαίων όσων από αυτούς θα επιθυμούσε.
Δεν ετέθη από πλευρά του καμία διαφωνία ή ιδιαίτερη απαίτηση, ενώ δεν έκανε και οποιαδήποτε αντιπρόταση. Ύστερα από αυτό, μας δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι θα συμφωνούσε μαζί μας και για την νέα σεζόν και για αυτό άλλωστε δεν σκεφτήκαμε καν την διερεύνηση ή έστω την βολιδοσκόπηση προθέσεων άλλου προπονητή.
Κάτι που ακόμη δεν έχουμε κάνει, μιας και τώρα οι πόρτες της ΠΑΕ συνεχίζουν να είναι ανοικτές, σε περίπτωση που αλλάξει την απόφαση του. Κάναμε λοιπόν ό,τι περνούσε από το χέρι μας. Ο ίδιος σε δηλώσεις του επικαλείται προσωπικούς λόγους για την μη συνέχιση της συνεργασίας μας και εμείς, πλέον, πιστεύουμε ότι αυτοί είναι πραγματικοί και τους σεβόμαστε απόλυτα".

Keywords
Τυχαία Θέματα