Οι κάλτσες των Ιρανών «μπαίνουν» στο πλύσιμο!

14:51 14/5/2014 - Πηγή: AEK365

Η εθνική ομάδα του Ιράν βρίσκεται σε διαδικασία προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Μουντιάλ αλλά ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κάρλος Κεϊρόζ και οι παίκτες του τα έχουν βάλει με την γερμανική εταιρεία που προμηθεύει με αθλητικό υλικό την ομάδα.
Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός καταγγέλλει το εξής: "Πριν από τα κρίσιμα παιχνίδια των προκριματικών κόντρα σε Κατάρ και Νότιο Κορέα, τα οποίοα διεξήχθησαν σε συνθήκες

μεγάλης υγρασίας, ο εξοπλισμός δεν ήταν ο κατάλληλος. Θα μπορούσαμε να είχαμε αποκλειστεί από το Μουντιάλ για αυτό τον λόγο. Αν δώσεις παπούτσια νούμερο 34 σε έναν ποδοσφαιριστή που φοράει 44, δεν θα μπορεί να κάνει ούτε πέντε μέτρα".
Ο επιθετικός της εθνικής ομάδας του Ιράν, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, δήλωσε: "Μας έδωσαν μεγάλες κάλτσες και μετά από δυο μέρες πλυσίματος είχαν μικρύνει".
Από την πλευρά του, ο Μοχάμαντ Ρεζά Καλατμπαρί είπε: "Ο εξοπλισμός που έχουμε μέχρι τώρα, πραγματικά δεν ξέρουμε τι είναι. Έχουμε βαρεθεί να μιλάμε για αυτό. Πρέπει να παραδεχτούμε πως υπάρχει πρόβλημα".
Πάντως, ο υπουργός Αθλητισμού του Ιράν, Μαχμούντ Γκουνταρζί αρνήθηκε πως υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα τα έβαλε με τον Κεϊρόζ για την δημοσιοποίηση του θέματος λέγοντας πως "περιμένουμε από τον προπονητή να μην βγάζει τα άπλυτα μας στη φόρα".
Ο Κεϊρόζ έγινε έξαλλος όταν ο εκπρόσωπος της εταιρείας στο Ιράν ισχυρίστηκε πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει προσωπικό πρόβλημα με την εταιρεία λόγω χρηματικής αντιδικίας. Η απάντηση του Κεϊρόζ: "Εχω συμβουλευτεί τους δικηγόρους μου για το θέμα και όλα θα βγουν στη δημοσιότητα. Το πρώτο παιχνίδι με τη Νιγηρία πλησιάζει και για μένα όποιος αποσπά την Εθνική από το έργο της αυτή τη στιγμή είναι Νιγηριανός".

Keywords
Τυχαία Θέματα