Οι αντιδράσεις για το 7-1

12:37 9/7/2014 - Πηγή: AEK365

Πριν από τον ημιτελικό στο Μπέλο Οριζόντε ανάμεσα στη Βραζιλία και την Γερμανία, κανείς δεν περίμενε πως η λήξη του θα έβρισκε τους Γερμανούς νικητές με σκορ 7-1 κάτι που φαίνεται και από τα σχόλια ανθρώπων του ποδοσφαίρου μετά το παιχνίδι.
- Ζεπ Μπλάτερ: "Βγάλτε το καπέλο στον Μίροσλαβ Κλόζε. Με 16 τέρματα σε Παγκόσμια Κύπελλα είναι ο πιο παραγωγικός σκόρερ στην ιστορία του τουρνουά".
- Φραντς Μπεκενμπάουερ: "Τι ήταν αυτό; Δύσκολο να το πιστέψεις".
- Αλεχάντρο Σαμπέγια: "Το 7-1 δεν είναι ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα ανάμεσα

σε δυο δυνάμεις του ποδοσφαίρου. Το ποδόσφαιρο όμως μπορεί να είναι έτσι. Κάποιες φορές συμβαίνουν πράγματα που δεν το περιμένεις και για αυτό είναι όμορφο".
- Γιούργκεν Κλίνσμαν: "Η καλύτερη εμφάνιση της Γερμανίας σε όλα τα Παγκόσμια Κύπελλα. Απλά φανταστικά. Τώρα πάρτε το Κύπελλο Γιόγκι και ομάδα".
- Μεσούτ Οζίλ: "Περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας".
- Ρανταμέλ Φαλκάο: "Ένα αποτέλεσμα που μας αφήνει όλους έκπληκτους. Αυτή η στιγμή είναι δύσκολη για τους παίκτες και τους ανθρώπους της Βραζιλίας. Το σημαντικότερο τώρα είναι να επικρατήσει η ειρήνη".
- Ρίο Φέρντιναντ: "Ανησυχώ για το γεγονός ότι οι Βραζιλιάνοι παίκτες δεν θα συνέλθουν από αυτό. Κάποιοι μάλλον δεν θα μπορέσουν να το ξεπεράσουν".
- Ζουνίνιο Παουλίστα: "Θα είναι δύσκολο να επανέλθουν. Ορισμένοι παίκτες δεν νομίζω πως θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της Βραζιλίας. Στον αγωνιστικό χώρο η Γερμανία μας δίδαξε πώς παίζεται το ποδόσφαιρο. Πρέπει να μάθουμε από αυτό".
- Λιζαραζού: "Είναι μια ταπεινωτική, απαίσια ήττα. Είμαι συγκρατημένος γιατί υποφέραμε μαζί τους. Το δικό τους Παγκόσμιο Κύπελλο χάλασε".
- Λούκας Ποντόλσκι: "Ρίο, ερχόμαστε".
- Μπραντ Φρίντελ: "Ξέρω ότι αρκετοί σκέφτονταν τη Γερμανία, αλλά κανένας δεν το σκεφτόταν πως θα ήταν έτσι. Ακόμα ένας λόγος για τον οποίο αυτό είναι το καλύτερο Μουντιάλ στην ιστορία".

Keywords
Τυχαία Θέματα