Σκολάρι: Θα με θυμούνται σαν τον προπονητή της επτάρας (VIDEO)

12:25 9/7/2014 - Πηγή: AEK365

Η ημέρα που η Βραζιλία διασύρθηκε με 7-1 από τη Γερμανία είναι η χειρότερη στη ζωή του Λουίς Φελίπε Σκολάρι, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, ενώ σημείωσε πως πλέον θα τον θυμούνται όλοι ως τον προπονητή με τον οποίο η Βραζιλία δέχτηκε επτά γκολ.
Σε συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι στο Μινεϊράο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας τόνισε: "Είναι η χειρότερη μέρα στη ζωή μου. Θα με θυμούνται σαν τον προπονητή που έχασε με 7-1, αλλά γνώριζα το ρίσκο όταν ανέλαβα την δουλειά".
Στην συνέχεια ο Σκολάρι

είπε πως "η ζωή συνεχίζεται και αυτό είναι που θα κάνω" ενώ πρόσθεσε το εξής: "Το μήνυμα μου στους Βραζιλιάνους είναι ότι κάναμε ό,τι μπορούσαμε και ό,τι πιστεύαμε ότι ήταν καλύτερο. Χάσαμε από μια μεγάλη ομάδα με μεγάλες ικανότητες που χρειάστηκε μόλις έξι λεπτά για να αλλάξει το παιχνίδι με έναν εξωφρενικό τρόπο".
Για τον ρόλο που μπορεί να έπαιξε η απουσία του Νεϊμάρ, ο Σκολάρι δήλωσε: "Όχι, όχι, όχι, δεν έπαιξε κανένα ρόλο. Ας μην ψάχνουμε να βρούμε δικαιολογίες στην απουσία του Νεϊμάρ ή στα έντονα συναισθήματα κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου.
Δεν πιστεύω ότι θα ήταν διαφορετικά αν ο Νεϊμάρ ήταν παρών. Είναι επιθετικός. Η Γερμανία πιθανότατα θα είχε κάνει τα ίδια ακόμα και αν ήταν στο γήπεδο. Δεν θα ήξερε πώς να αμυνθεί στις κινήσεις πριν το δεύτερο, το τρίτο, το τέταρτο και το πέμπτο γκολ".

Keywords
Τυχαία Θέματα