Οι Βραζιλιάνοι αποθέωσαν την Εθνική Γερμανίας!

11:27 9/7/2014 - Πηγή: AEK365

Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού, παρά την πίκρα τους, παρέδωσαν οι Βραζιλιάνοι οπαδοί που συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της Εθνικής Γερμανίας για να αποθεώσουν τους Γερμανούς για το απίστευτο 7-1 επί της Βραζιλίας.
Οι οπαδοί περίμεναν για ώρες κάτω από τη βροχή και μόλις οι Γερμανοί παίκτες κατέβηκαν από το πούλμαν άρχισαν να φωνάζουν "Αλεμάν, Αλεμάν, Αλεμάν" και άναψαν πυροτεχνήματα και πυρσούς.
Ένας εκ των αστυνομικών που φρουρούσαν το πούλμαν της Γερμανίας δήλωσε: "Απολαύσαμε τον τρόπο με τον οποίο έπαιξε η Γερμανία. Μας άρεσε η

δημιουργικότητα τους, ο τρόπος που σκόραραν και άλλαζαν την μπάλα. Εφόσον η Βραζιλία δεν παίζει στο Παγκόσμιο Κύπελλο πλέον, τουλάχιστον υπάρχει μια ομάδα που παίζει σαν τη Βραζιλία".
Από την πλευρά του, ένας από τους οπαδούς που αποθέωσε την αποστολή της Γερμανίας δήλωσε: "Μου άρεσε πολύ η Γερμανία. Έπαιξαν τόσο καλά... Άλλαζαν τη μπάλα τόσο γρήγορα... Μου θύμισαν την Βραζιλία, όπως την έχω γνωρίσει και όχι όπως είναι τώρα".
Όπως ήταν φυσικό, τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Γερμανίας είχαν σαστίσει με την υποδοχή αλλά έδειξαν να το χαίρονται ενώ αποδείχτηκαν αβάσιμες οι πληροφορίες για επεισόδια από ντόπιους.

Keywords
Τυχαία Θέματα