Οι Άγιοι Ανάργυροι κι η Original 21 Ανάκασας, τιμούν Νεστορίδη, Παπαϊωάνου και Μαύρο!

10:12 11/6/2014 - Πηγή: AEK365

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΟΥΡΤΖΗΣ

Οι αγώνες παλαιμάχων ΑΕΚ και Αγίων Αναργύρων, «κλείνονται» με... συνοπτικές διαδικασίες Έτσι «κλείστηκε» και αυτός που θα γίνει σήμερα 11 Ιουνίου 2014 (18:30)στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων για να τιμηθεί ένα κομμάτι από τη μεγάλη ιστορία της ΑΕΚ.

Ήταν Ιανουάριος

του 2010, όταν η ποδοσφαιρική ομάδα των βετεράνων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, είχε φιλοξενηθεί τελευταία φορά από τους αντίστοιχους του Γ.Σ. Αγίων Αναργύρων.

Σε εκείνο τον αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν τιμήσει την ιστορία τους, σε μια συνάντηση «πνευματικό μνημόσυνο» για τους Σταμάτη Παραρά, Γιάννη Λίγνου, Κώστα και Μάριου Τερζή, Τάκη Βαρβαρέσου, Παντελή Καραντινου και Αργύρη Αγγελοπουλου, αδελφού του Τάσου, που είχαν «φύγει» από την ζωή τα τελευταία χρόνια.

Ήταν μια λαμπρή εκδήλωση, στην οποία είχε παραστεί μεταξύ άλλων και ο Στέλιος Μανωλάς, που θυμόμαστε ότι είχε έλθει κατ' ευθείαν από την Βαρκελώνη, για να τιμήσει τον φίλο και συμπαίκτη του Σταύρο Λέτσα, που ήταν εκ των βασικών διοργανωτών στην εκδήλωση.

Και επειδή υπάρχει και έντονη συναισθηματική σχέση της ΑΕΚ με τους Αγίους Αναργύρους, αφού εκτός από τον Σταύρο Λέτσα, από εκεί προέρχονται και οι Στέλιος Κασελάκης-που ήταν από τα εξτρέμ «αετοβολές» στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και στις αρχές αυτής του 1980 και τίμησε την «κιτρινόμαυρη» φανέλα- αλλά και ο Αναστάσιος Αγελοπουλος, που ως κεντρικός αμυντικός, τίμησε για 26 χρόνια την φανέλα των «Αγίων» στους οποίους ήταν και αρχηγός ενώ αγωνίστηκε και στην ΑΕΚ και τώρα συμμετέχει στις εκδηλώσεις των παλαιμάχων της

Αλλά και ο Γιώργος Καραφέσκος, που γεννήθηκε στα Μυκονιάτικα των Αγίων Αναργύρων και στις αλάνες της περιοχής έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα, πριν μεγαλουργήσει με την «κιτρινόμαυρη» ομάδα.

Οι Άγιοι Ανάργυροι, ως γειτνιάζουσα περιοχή με τη Νέα Φιλαδέλφεια, έχει πολύ έντονα το «Ενωσίτικο» στοιχείο και στην Ανάκασα, υπάρχει ένα από τα πλέον δραστήρια club των Original 21.

Σόου και τιμές στο Café Versus

Σήμερα λοιπόν τα παιδιά του Club αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρόν τόσο στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων για να παρακολουθήσουν τον αγώνα των παλαιμάχων, όσο και στο Café Versus, που μετά τον αγώνα, θα ακολουθήσει μια γιορτή έκπληξη για να τιμηθούν τρεις από τις αποκαλούμενες «ποδοσφαιρικές» σημαίες της ΑΕΚ. Οι Κώστας Νεστορίδης, Μίμης Παπαιωάννου και Θωμάς Μαύρος.

Στο Café Versus του «Ενωσίτη» επιχειρηματία Ανδρέα Ρεντζούλα, ο οποίος την δεκαετία του 1980, είχε αγωνιστεί στην ΑΕΚ, αναμένεται να γίνει η κορύφωση της εκδήλωσης, με τον ιδιοκτήτη του χώρου, να υπόσχεται πολλές εκπλήξεις, αφού θα βρεθεί κοντά σε πρώην συμπαίκτες του, αλλά και ινδάλματά του

Σήμερα λοιπόν στους Αγίους Αναργύρους, εκτός από τους προαναφερθέντες που θα τιμηθούν αναμένεται να βρεθούν και οι Ανδρέας Σταματιαδης, Λάκης Νικολάου, Γιώργος Καραφέσκος, Απόστολος Τόσκας, Χρήστος Αρδίζογλου, Γιάννης Μουσούρης, Τάσος Κωνσταντίνου, Μιχάλης Βλάχος, Τάκης Καραγκιοζόπουλος, Λάμπρος Γεωργιάδης, Χάρης Κοπιτσής, Παναγιώτης Στυλιανόπουλος, Μάκης Χατζης, Σταύρος Λέτσας, Μανόλης Παπαδόπουλος, Στέφανος Πορφύρης, Υπάρχει ακόμη το ενδεχόμενο για συμμετοχή των Ντανιελ Μπατίστα, Ηλία Ατματσίδη και Λύσσανδου Γεωργαμλή. Οι Μιχάλης Σιμιγδαλάς και Χρήστος Αντωνόπουλος, θα έχουν ακόμη στη διάθεσή τους και τους: Σεραφείμ Σοφιανίτη, Λεωνίδα Δαδίτσο, Δημήτρη Ζήση, Θωμά Λαγινά, Μιχάλη Πιθαρούλη, Λεωνίδα Χατζηκουμαντάρη, Αθανάσιο Σαρκίρη, Ιωάννη Αιβάζη και Στάθη Καραλάγα.

Επίσης αναμένεται να παραστούν οι Στέλιος Μανωλάς και Στέλιος Κασελάκης, αλλά και οι Στέφανος Καλεντέρογλου, Κοσμάς Πεσιρίδης, που παρ ότι τραυματίες συμμετέχουν στις αποστολές των βετεράνων της ΑΕΚ. Αλλά και τα μέλη της διοίκησης Μιχάλης Καρούσης, Στέλιος Κωνσταντινίδης, Ανδρέας Καρακίδης Νίκος Σεβαστόπουλος. Και ίσως οι Νίκος Σταθόπουλος, Κώστας Μασουρίδης, Άρης Τσαχουρίδης, Σταμάτης Βουδούρης, Νότης Σκευοφύκαξ και Γιώργος Πετρίδης. Και φυσικά παρόν θα δώσει το επίτιμο μέλος του Συνδέσμου με μέλος της διοίκησης στην ΑΕΚ, Κώστας Μάρκου.

Με αρχηγό τον Τάσο Αγγελόπουλο

Ο Τάσος Αγγελόπουλος, που είναι από τους βασικούς διοργανωτές της σημερινής εκδήλωσης, θα κάνει σήμερα ...απιστία στην φανέλα της ΑΕΚ..Θα φορέσει αυτή των Αγίων Αναργύρων στους οποίους για 26 χρόνια, υπήρξε αρχηγός και κατά πάσα πιθανότητα θα «εκτελέσει» και χρέη εκλέκτορα της ομάδας τους. Με τους «κυανέρυθρους» των δυτικών προαστίων αναμένεται να αγωνιστούν μεταξύ άλλων και οι Περικλής και Φώτης Παπαπαναγής, ο Γιάννης Στουραϊτης, και οι Γιάννης Ραυτόπουλος, Γιάννης Λέλος, Γιάννης Βασιλειάδης, Ανδρέας Μαντζούνης, Δημήτρης Τραγανός, Ανδρέας Καλύβας, Κώστας Μακρόγλου, Νίκος Παπαδόπουλος, Μανώλης; Βιντζιλαίος, Φάνης Χασάπης, Γιάννης Καλαντζλης, Γιώργος Πάσχος, Αντώνης Μουστάκας, Ιωάννης Μαλτέζος, Γεώργιος Κλίνης, Νίκος Παπαδόπουλος και οι Μπιθαράς, Μιχαλάκης. Την εκδήλωση τέλος, αναμένεται να τιμήσει με την παρουσία του και ο πρώτος πολίτης των Αγίων Αναργύρων Νίκος Σαράντης

Keywords
Αναζητήσεις
original 21 αγιοι αναργυροι
Τυχαία Θέματα