Οι αλλαγές του Τίγρη και ο Μανωλάς

09:17 11/6/2014 - Πηγή: AEK365

Ωρα των Σπορ

«Δυναμικά ο Τίγρης για μεγάλες αλλαγές!», είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, η οποία σημειώνει: «Φέρνει άμεσα το αγωνιστικό σε πρώτο πλάνο και αναπροσαρμόζει ριζοσπαστικά τα πάντα για τον σχεδιασμό αλλά και για την εσωτερική λειτουργία της ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα -Ο Μελισσανίδης φιλτράρει όλους και όλα με βάση την εμπειρία από την πρώτη χρονιά μετά τη νέα του δραστηριοποίηση στην ΑΕΚ

και προχωράει σε αποφάσεις-τομές -Η επιστροφή του Στέλιου Μανωλά στην Ένωση και η απομάκρυνση του Αντώνη Κέζου αποτελούν τα πρώτα σημάδια, αλλά έρχονται κι άλλες ανακατατάξεις -Βασικό κριτήριο η προσαρμογή των πάντων στην νοοτροπία της πρωταθληματικής ΑΕΚ, χωρίς συμβιβασμούς -Έπεται και μεγάλη μεταγραφική αντεπίθεση». Επίσης, η Ωρα στέκεται και στην επιστροφή του Μανωλά τονίζοντας: «Ο Στέλιος γύρισε στο σπίτι του».

Sportday

«ΜΠΗΚΕ ΠΑΓΟΣ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρεται στην υπόθεση του Δημήτρη Παπαδόπουλου, αναφέροντας ότι: «Κολλάει του Παπαδόπουλου, στροφή σε Λάζοβιτς». Επίσης και αυτή αναφέρει την συνεργασία της ΑΕΚ με τον Στέλιο Μανωλά.

Live Sport

«Λάζοβιτς ή... έκπληξη», τονίζει η εφημερίδα, η οποία σημειώνει: «Ο Παπαδόπουλος είπε «όχι» στην ΑΕΚ που στρέφεται στον Σέρβο φορ και σε ακόμη μια λύση».

Goal News

«Η σημαία στον ιστό», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρεται στην επιστροφή Μανωλά: «Ο Στέλιος Μανωλάς επέστρεψε ξανά στην Ένωση και αναλαμβάνει την υπό σύσταση ομάδα της Κ20».

Keywords
Τυχαία Θέματα