Οδοστρωτήρας η Σίτι, «Χ»αμένη η Τσέλσι (VIDEO)

23:42 29/1/2014 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE-23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ.: 1-5
Γήπεδο: Ουάιτ Χαρτ Λέιν

Όλα τα κοντέρ σπάει η Σίτι, που διέσυρε με 5-1 την Τότεναμ μέσα στο Λονδίνο και έπιασε κορυφή.

Η Σίτι όπως συνηθίζει, μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 5ο λεπτό ο Αγκουέρο πέρασε σαν σίφουνας μέσα στην περιοχή της Τότεναμ, όμως το καλό τελείωμά του σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Γιορίς. Στο 11' ο Αγκουέρο πέρασε στον Τζέκο, ο Βόσνιος έκανε

ωραία ντρίμπλα αλλά πλάσαρε ψηλά από πλάγια, ενώ στο 15΄ήρθε και το γκολ για τους «πολίτες». Ο Σίλβα έβγαλε όμορφα για τον Αγκουέρο, που πλάσαρε με τη μία τον Γιορίς κι έκανε το 1-0. Στο 20' ο Αντεμπαγιόρ δεν μπόρεσε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στην επόμενη φάση ο Γιορίς με ρο ένα χέρι, απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Αγκουέρο. Η Σίτι συνέχισε να πιέζει και στο 23', όπως και στο 25' τα σουτ των Αγκουέρο και Ζαμπαλέτα, έφυγαν λίγο άουτ, όπως και η κεφαλιά του Μπενταλέμπ στο 32'. Στο 36' ακυρώθηκε γκολ του Ντόουσον για οφσάιντ, ενώ στο 41' το σουτ του Ντεμπελέ έφυγε λίγο άουτ.

Οι παίκτες του Πελεγκρίνι μπήκαν αφηνιασμένοι στην επανάληψη και στο 51' κέρδισαν πέναλτι σε πτώση του Τζέκο στην περιοχή και μάλιστα ο ρέφερι έδειξε και την κόκκινη κάρτα στον Ρόουζ, αλλά στο ριπλέι φάνηκε πως δεν υπήρχε παράβαση. Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε τον Τουρέ να κάνει το 2-0 από τα 1 μέτρα, ενώ στο 53' η Σίτι πέτυχε και το 3-0. Το πλασέ του Σίλβα βρήκε στο δοκάρι του Γιορίς αλλά στην επαναφορά ο Τζέκο έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα εξ επαφής. Η Τότεναμ μείωσε στο 59ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Καπουέ μετά από σύγχυση στην άμυνα της Σίτι, ενώ στο 65' ο Τζέκο αστόχησε από ιδανική θέση. Στο 78ο λεπτό ο Γιόβετιτς με σουτ που κόντραρε και λίγο, έκανε το 4-1 και στο 89' μετά από σουτ του Τζέκο και κόντρα, ο Κομπανί από κοντά έκανε το 5-1 σε κενό τέρμα

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ντόουσον, Ρόουζ, Κίρικες, Γουόκερ, Λένον, Ντεμπελέ (45' Καπουέ), Σίγκουρντσον (54' Νόουτον), Έρικσεν (83' Χόλτμπι), Μπενταλέμπ, Αντεμπαγιόρ.

ΣΙΤΙ: Χαρτ, Κομπανί, Ντεμικέλις, Κλισί, Ζαμπαλέτα, Νταβίδ Σίλβα (80' Κολάροφ), Γιάγια Τουρέ (64' Ναστάσιτς), Χεσούς Νάβας, Φερναντίνιο, Αγκουέρο (45' Γιοβετιτς), Τζέκο.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΣΤΟΟΥΚ: 1-0
Γήπεδο: Στάδιο του Φωτός

Γούρι έφερε στη Σάντερλαντ ο Νάτσο Σκόκο, καθώς λίγη ώρα μετά από την υπογραφή του ήρθε και η νίκη της νέας του ομάδας με 1-0 επί της Στόουκ. Βαθειά ανάσα για τις «μαυρόγατες» που ξέφυγαν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 7ο λεπτό ο Μπορινι έδωσε για τον Λάρσον, ο οποίος έκανε το σουτ, αλλά ο Μπέγκοβιτς μπλόκαρε με διπλή ενέργεια, ενώ στο 8' ο Μανόνε μάζεψε το σουτ του Ασαϊντί που κόντραρε και στον Κι. Στο 14' ο Αλόνσο έκανετη σέντρα και ο Μπάρντσλεϊ, σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ και στο 17' η Σάντερλαντ έκανε το 1-0. Ο Μπέγκοβιτς απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Μπορίνι και ο Τζόνσον στην επαναφορά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα της Στόουκ. Στο 23ο λεπτό το μακρινό σουτ του Άνταμ, έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 39' ο Μανόνε απέκρουσε όμορφα την κεφαλιά ψαράκι του Σόουκρος. Στο 45+1' ο Πίτερς μπήκε από αριστερά κι έδωσε για τον Κράουτς που πιέστηκε και δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο 53ο λεπτό η Στόουκ έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ενζονζί με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 56' ο Μπέγκοβιτς έδιωξε με τα πόδια το πλασέ του Άλντιντορ. Δύο λεπτά μετά ο Μπορίνι έβγαλε δεξιά στον Τζόνσον, που σούταρε άουτ, ενώ στο 71' ο Μπέγκοβιτς είπε όχι σε σουτ του Λάρσον. Στο 74' το σουτ του Οντεμβίγκι σταμάτησε στον Μανόνε, ενώ στο 83' η κεφαλιά του Σόουκρος σταμάτησε στην πάνω πλευρά του δοκαριού της Σάντερλαντ.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μανόνε, Μπάρντσλεϊ (46' Σελούτσκα), Αλόνσο, Κι, Μπράουν, Ο'Σι, Τζόνσον (87' Γκάρντνερ), Κόλμπακ, Λάρσον, Άλτιντορ (67' Φλέτσερ), Μπορίνι.

ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Κάμερον, Σόουκρος, Γουίλσον, Πίτερς, Οντεμβίγκι (89' Γκουϊντετί), Ενζοζί, Άνταμ, Γουίλαν, Ασαϊντί (71' Αρναούτβιτς), Κράουτς (65' Γουόλτερς).

ΤΣΕΛΣΙ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: 0-0
Γήπεδο: Στάμφορντ Μπριτζ

Στ 0-0 κόλλησε η Τσέλσι με τη Γουέστ Χαμ κι έχασε την ευκαιρία να πιάσει την Άρσεναλ στη 2η θέση.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Κάρολ σπρώχθηκε από τον Αθπιλικουέτα μέσα στην περιοχή, αλλά ο ρέφερι δεν έδωσε τα πέναλτι, ενώ στο 8' μετά από όμορφο συνδυασμό των Αζάρ, Ραμίρες και Όσκαρ, ο Βραζιλιάνος έκανε το σουτ, με την μπάλα να βρίσκει λίγο και στο δοκάρι του Άντριαν. Στο 11' μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντάουνινγκ, ο Τόμκινς έπιασε την πρώτη κεφαλιά αλλά ο Τσεχ έσωσε προ του Νόλαν, ενώ στο 44' ο Άντριαν έδιωξε με τα πόδια την κεφαλιά του Τέρι, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γουίλιαν.

Στο 60ο λεπτό η κεφαλιά του Κάρολ έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 64' το σουτ του Λάμπαρντ κόντραρε στον Τέιλορ. Στο 72' ο Λάμπαρντ Απέφυγε ομορφα τον Τέιλορ αλλά άργησε να σουτάρει και κόπηκε, ενώ στο 90+3' ο Μπα σημάδεψε το δοκάρι της Γουέστ Χαμ και στην επαναφορά ο Αζάρ αστόχησε από καλή θέση. Στο 90+6' ο Άντριαν έστεισε την μπάλα για ελεύθερο, ο Ετό'ο έτρεξε και σκόραρε αλλά το γκολ δεν μέτρησε...

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα (63' Λάμπαρντ), Ραμίρες, Μίκελ (63' Μάτιτς), Γουίλιαν, Όσκαρ (79' Μπα), Αζάρ, Ετό'ο.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Άντριαν, Ντεμέλ, Τόμκινς, Κόλινς, Ο' Μπράιεν, Νομπλ, Τέιλορ, Νόλαν (79' Νοτσερίνο), Ντάουνινγκ, Ντιαμέ (30' Τζάρβις), Κάρολ (63' Κόουλ).

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: 4-3
Γήπεδο: Βίλα Παρκ

Απίστευτη ματσάρα στο Μπέρμιγχαμ, με τη Βίλα να νικά τελικά με 4-3 τη Γουέστ Μπρομ και να καθαρίζει ουσιαστικά την παραμονή της.

Η Γουέστ Μπρομ έπιασε στον ύπνο τη Βίλα, καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό. Σκόρερ ο Μπραντ μες βολίδα έξω από την περιοχή, που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Γκουζάν. Και πριν προλάβει να συνέλθει η Βίλα, δέχτηκε και το 2-0 στο 9'. Ο Μόρισον έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Ντελ προσπαθώντας να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Οι «χωριάτες» πήραν μπροστά κάπου εκεί και μείωσαν στο 11ο λεπτό. Ο Γκουζάν έκανε το βολέ και ο Βάιμαν με όμορφο πλασέ νίκησε τον Φόστερ. Στο 17ο λεπτό το σουτ του Μπακουνά μέσα από την περιοχή, έξυσε το δοκάρι της Γουέστ Μπρομ, ενώ στο 20' ο Φόστερ βγήκε και πρόλαβε τον Μπακουνα. Τελικά στο 25ο λεπτό η Βίλα έφερε στα ίσα το ματς. Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Φόστερ ο Μπακουνά από κοντά έκανε το 2-2 με προβολή. Η απόλυτη ανατροπή για τους γηπεδούχους ολοκληρώθηκε στο 36ο λεπτό, καθώς ο Ντελφ άδειασε τον Ριντ και με όμορφο σουτ, έγραψε το 3-2. Στο 42ο λεπτό ο Μπεντεκέ πέρασε και τον Όλσον, αλλά ο Φόστερ έπεσε κι έδιωξε το σουτ του και τελικά στο 44' η Γουέστ Μπρομ έφτασε στο 3-3. Ο Μόρισον έδωσε όμορφα στον Μουλούμπου που με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Γκουζάν.

Στο 52ο λεπτό ο Γκουζάν έδιωξε δύσκολα το σουτ του Αμαλφιτανό, ενώ στο 55' η κεφαλιά του αμαρκάριστου Λουγκάνο, μετά από σέντρα του Μπραντ, έφυγε μόλις άουτ. Τελικά στο 63ο λεπτό η Βίλα έκανε το 4-3 με το πέναλτι του Μπεντεκέ.

ΒΙΛΑ: Γκούζαν, Λόουτον (64' Χολτ), Φλάαρ, Κλαρκ, Μπερτράντ, Γουέστγουντ, Ελ Αχμάντι (77' Σιλά), Ντελφ, Μπακουνά, Βάιμαν (81' Μπέικερ), Μπεντέκε

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερ, Ριντ (76' Μπεραϊνό), Λουγκάνο, Όλσον, Ρίτζγουελ, Μόρισον, Γιάκομπ, Μουλούμπου, Ανελκά (27' Αμαλφιτανό), Ανιτσέμπε (82' Βίντρα), Μπραντ

Keywords
Τυχαία Θέματα