Ο Σκόουλς «κράζει» την Άρσεναλ!

13:23 26/3/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά το 6-0 από την Τσέλσι, η Άρσεναλ έχασε άλλους δυο βαθμούς κόντρα στην Σουόνσι, με αυτογκόλ του Φλαμινί στις καθυστερήσεις, και ο Πολ Σκόουλς δεν δίστασε να μιλήσει με σκληρή γλώσσα για τους παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ.
Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μιλώντας στο Sky Sports τόνισε: "Για τον έναν ή τον άλλο λόγο, οι παίκτες χάνονται. Παίκτες όπως ο Αρτέτα, ο Καθόρλα, ο Ροζίτσκι, ο Οζίλ φαίνεται σαν να μπαίνουν στο γήπεδο, χωρίς πειθαρχία. Δεν υπάρχουν ηγέτες. Όταν

αυτοί οι παίκτες είναι πίσω με 2-0 και συνεχίζουν αυτό που κάνουν, πρέπει να βγουν μπροστά, χάνουν την μπάλα, παίζουν ένα ωραίο 1-2, και δεν μπαίνουν στον κόπο να γυρίσουν πίσω.
Λυπάμαι τους οπαδούς της Άρσεναλ, επειδή βλέπουν κάθε χρόνο τα ίδια. Παίρνουν μια... μυρωδιά από τον τίτλο, μετά πάνε στην Τσέλσι και δεν κάνουν τίποτα. Οι οπαδοί περίμεναν την Άρσεναλ να πάει για πρωτάθλημα, αλλά είναι εκατομμύρια μίλια μακριά. Χρειάζονται χαρακτήρες και ηγέτες. Ο Τζακ Γουίλσιρ βγήκε στο προσκήνιο και έμοιαζε ένας κορυφαίος παίκτης, αλλά δεν έχει προοδεύσει πραγματικά. Δεν είναι καλύτερος από ό,τι ήταν στα 17 του".

Keywords
Τυχαία Θέματα