Πρόταση εισαγγελέα: ΕΝΟΧΟΣ ο Ψωμιάδης και όλοι οι συγκατηγορούμενοι του

12:15 26/3/2014 - Πηγή: AEK365

Να κυρηχθούν ένοχοι όλοι οι κατηγορούμενοι , μεταξύ των οποίων και ο Μάκης Ψωμιάδης , για την υπόθεση υπεξαίρεσης ύψους περίπου 21 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, πρότεινε ο εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, κ. Κατεβάτης.
Συγκεκριμένα, ο κ. Κατεβάτης υποστήριξε: "προέκυψε -κυρίως από το πόρισμα το ΣΔΟΕ

αλλά και καταθέσεις μαρτύρων- οτι χρήματα υπήρχαν, παρά τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς των κατηγορουμένων. Ειμαι υποχρεωμένος να προτείνω την ενοχή όλων των κατηγορουμένων όπως κατηγορούνται".
Μεταξύ άλλων, ο εισαγγελικός λειτουργός ανέφερε οτι ο Χρυσόστομος Ψωμιάδης ήταν ο πραγματικός διοικητής της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως άλλωστε ομολόγησε και ο ίδιος, πως ο Χαρίλαος Ψωμιάδης του Γεωργίου υπέγραφε τις επιταγές, ενώ ο Χαρίλαος Ψωμιάδης του Παναγιωτη αναφέρθηκε ότι ήταν παρόν σε συναντήσεις από τον κατηγορούμενο Αντ. Κατσαρό. Όσο για τη λογίστρια Φιλιώ Γεωργίου, ο εισαγγελέας υποστήριξε ότι ήταν μία πολύτιμος συνεργάτης και γνώριζε όσα όσα συνέβησαν προκειμένου να καλυφθεί και να τελεστεί η υπεξαίρεση. Η δίκη συνεχίζεται την Παρασκευή με αγορεύσεις συνηγόρων.

Keywords
Τυχαία Θέματα