Ο Σαντάνα συναντά μετά από 40 χρόνια τον άστεγο πια πρώτο του ντράμερ (VIDEO)

18:02 22/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ύστερα από 40 ολόκληρα χρόνια ο διάσημος μουσικός Κάρλος Σαντάνα βρήκε τον παλιό στενό του φίλο και πρώτο ντράμερ της μπάντας του. Η μεγάλη αποκάλυψη ωστόσο ήταν ότι ο φίλος του όλα αυτά τα χρόνια είναι άστεγος.

Ο Σαντάνα έψαχνε πάρα πολλά χρόνια να βρει τον παλιό του φίλο Μάρκους Μαλόνε. Ωστόσο, η ανακάλυψη του έγινε τελείως τυχαία από έναν δημοσιογράφο του KRON4. Ο δημοσιογράφος πριν από περίπου ένα μήνα, ενώ έκανε ένα κοινωνικό ρεπορτάζ στην Οκλαχόμα συνάντησε έναν άστεγο, ο οποίος έψαχνε στα σκουπίδια για τροφή και ρούχα.

Αφού του έπιασε την

κουβέντα, ο άστεγος του είπε την ιστορία του και το ρεπορτάζ έπαιξε στην τηλεόραση το ίδιο βράδυ. Του αποκάλυψε μάλιστα που κάποτε το προσωνύμιο του ήταν «Marcus the Magnificent».

Ο Μαλόνε πριν από 40 χρόνια κατηγορήθηκε για φόνο και κατέληξε στις φυλακές του Σαν Κουέντιν. Μετά την αποφυλάκιση του δεν μπόρεσε ποτέ να εργαστεί ξανά και κατέληξε στους δρόμους.

Τις μέρες που έπαιξε το ρεπορτάζ κατά τύχη ο Κάρλος Σαντάνα βρισκόταν για περιοδεία στην Οκλαχόμα και μόλις πληροφορήθηκε το ρεπορτάζ ζήτησε από τον μάνατζερ του να επικοινωνήσει με τον δημοσιογράφο. Έτσι, ο Σαντάνα πήγε στο μέρος όπου έμενε ο άστεγος και μετά από 40 χρόνια βρέθηκε ξανά με τον παλιό του φίλο σε μια πολύ συγκινητική σκηνή.

Η αντίδραση του άστεγου άντρα, όταν συνάντησε τον παλιό του φίλο μετά από 40 χρόνια, είναι το λιγότερο, συγκινητική.

Keywords
Τυχαία Θέματα