Ο Σα θέλει, η ΑΕΚ στηρίζει με κάθε κόστος

08:13 25/4/2015 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Ο Ορλάντο Σα είναι το κεντρικό πρόσωπο στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας. Όπως τονίζει ο Πορτογάλος πιέζει του ανθρώπους της Λέγκια ώστε να μετακομίσει στην ΑΕΚ. Η Ένωση συνεχίζει της επαφές με τον 26χρονο επιθετικό που βρίσκεται ψηλά στη λίστα της. Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά στη δήλωση στήριξης στην προσπάθεια Κοντονή ενώ στο πρωτοσέλιδο της "Ώρας" συναντάμε και τη δήλωση του Λόρι Σάντσες πως ο Ολυμπιακός

είχε ενημερώσει τον Απόλλωνα ότι θα πέσει.

SPORTDAY

Η δήλωση στήριξης του Βαγγέλη Ασλανίδη στην προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου που κάνει ο Σταύρος Κοντονής φιλοξενείται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας. Από εκεί και πέρα ασχολείται με τα μεταγραφικά της Ένωσης και τις εξελίξεις στις περιπτώσεις των Σα και Κρισλάν.

GOAL NEWS

Για πλήρη ταύτιση των απόψεων της ΑΕΚ και του Σταύρου Κοντονή γράφει η εφημερίδα. "Υπέρ των κινήσεων Κοντονή η Ένωση με οποιοδήποτε κόστος" αναφέρει χαρακτηριστικά το Goal που γράφει για τη συνάντηση του Βαγγέλη Ασλανίδη με τον υφυπουργό.

LIVE SPORT

Για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μπαξεβανίδη γράφει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα. Όπως τονίζει η Ένωση έχει στη λίστα της τον 27χρονο πλάγιο μέσο της Ξάνθης. Από εκεί και πέρα κάνει αναφορά στη δήλωση του Βαγγέλη Ασλανίδη πως η ΑΕΚ αποδέχεται τη θυσία ενός ποδοσφαιρικού Grexit ώστε να καθαρίσει το άθλημα στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα