Κουτσούκος: Μόλις τελειώσουν αυτά, ο Βαρουφάκης θα παίρνει κατοστάρες για διαλέξεις

00:11 25/4/2015 - Πηγή: AEK365

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Κουτσούκος, σε παρέμβασή του επιτέθηκε κατά του Γ. Βαρουφάκη αναφέροντας πως «κατηγορεί τους εταίρους μας, επειδή απαιτούν από την κυβέρνηση να φανεί συνεπής με τις δεσμεύσεις της - αυτούς δηλαδή με τους οποίους συμφώνησε στις 20 του Φλεβάρη και στις 20 του Μάρτη περί του περιεχομένου της συμφωνίας».

«Η ταμειακή χρεοκοπία είναι ομολογημένη. Την ομολόγησε ο κ. Μάρδας και προφανώς

έρχεται και συνολικότερη χρεοκοπία, εάν μέσα στο επόμενο διάστημα δεν λάβουμε σοβαρές αποφάσεις», ανέφερε.

«Είμαστε στο κενό όλο αυτό το διάστημα. Τα e-mails του κ. Βαρουφάκη με τις μεταρρυθμίσεις που η κυβέρνηση ανέλαβε την ευθύνη να παρουσιάζει στους εταίρους μας και δανειστές μας, πάνε κι έρχονται - και κοντεύουν να μας πάρουν στο ψιλό. Εγώ ντρέπομαι πράγματι, εάν αληθεύουν οι χαρακτηρισμοί που ακούστηκαν σήμερα για τον κ. Βαρουφάκη. Μόλις τελειώσει αυτό το έργο, ο κ. Βαρουφάκης θα παίρνει κατοστάρες, για να δίνει διαλέξεις, κι εσείς και εμείς συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ, θα είμαστε εδώ και θα βράζουμε στο ζουμί μας!» ανέφερε ο Γ. Κουτσούκος.

«Δεν ντρέπομαι για τον κ. Βαρουφάκη. Ντρέπομαι για την κυβέρνηση της χώρας μας, εάν είναι αλήθεια - γιατί πιστεύουμε πως η κυβέρνηση μας εκπροσωπεί», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα