Ο πιο ένθερμος τζιχαντιστής στο Twitter είναι ένας Ινδός που αγαπά την πίτσα

23:08 12/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ένας από τους μεγαλύτερους προπαγανδιστές στο Twitter υπέρ του Ισλαμικού Κράτους αποδείχθηκε ότι είναι ένας Ινδός, ο οποίος είναι ανώτερος στέλεχος επιχείρησης στη Μπανγκαλόρ.

Το twitter έκλεισε το λογαριασμό «Shami Witness» μετά την αποκάλυψη αυτή από το βρετανικό κανάλι Channel 4. Ο Ινδός, τον οποίο το κανάλι αναφέρει ως Μέχντι, σύμφωνα

με το προφίλ του στο Facebook λατρεύει την πίτσα, τις ταινίες δράσεις και τα θεματικά πάρτι για τη Χαβάι.

Μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter υποστήριζε συνεχώς του τζιχαντιστές και τη δράση τους στη Συρία και το Ιράκ, ενώ είχε αναρτήσει το βίντεο του αποεφαλισμού του Πίτερ Κάσιγκ γράφοντας: «Μακάρι ο Αλλάχ να οδηγεί, να προστατεύει, να ενδυναμώνει και να επεκτείνει το Ισλαμικό Κράτος. Το Ισλαμικό Κράτος έφερε ειρήνη, αυτονομία, μηδενική διαφθορά και χαμηλή εγκληματικότητα.

Η ινδική εφημερίδα International Business Times ανέφερε ότι έχει βρει την ταυτότητά του και ότι πρόκειται για ένα στέλεχος ομίλου τροφίμων, ενώ οι αρχές έχουν ξεκινήσει ήδη έρευνες για τον εντοπισμό του.

Στο λογαριασμό «Shami Witness» με τους 18.000 ακολούθους συνεχώς ανέβαζε ειδήσεις για τους τζιχαντιστές, πρόβαλε συνεχώς λογαριασμούς ανώτερων τζιχαντιστών και ανέβαζε συνεχώς ενημερώσεις για όσα γίνονται στο Ιράκ και τη Συρία. Ωστόσο κανείς δεν ήξερε τι σχέση του με τους τζιχαντιστές.

Συχνά έστελνε... συναδελφικά μηνύματα σε άλλους τζιχαντιστές ευχαριστώντας τους, ενώ είχε ευχαριστήσει και τους Κούρδους μαχητές για το γεγονός ότι πολεμούν μαζί τους και γυναίκες γιατί έτσι θα μπορούσα να βιάσουν όσες έπιαναν ζωντανές.

Το Channel 4 επικοινώνησε μαζί του και από τότε, ο άντρας διέγραψε κάθε λογαριασμό του στα social media. Μάλιστα ανέφερε ότι θα είχε ενταχθεί κι αυτός στους τζιχαντιστές αν η οικογένειά του δεν βασιζόταν τόσο πολύ οικονομικά σε αυτόν.

«Δεν έχω κάνει τίποτα κακό, δεν έχω βλάψει κανέναν και δεν έχω παραβεί κανένα νόμο της χώρας μου. Δεν έχω ξεκινήσει κάποιο πόλεμο και δεν έχω υποκινήσει βία κατά των Ινδών πολιτών», ανέφερε.

«Νομίζω ότι για πρώτη φορά υπάρχει ένας μουσουλμάνος που μπορεί να στείλει το μήνυμα σε όλο τον κόσμο στα αγγλικά και αυτό έχει εκνευρίζει τους εχθρούς μας», τόνισε ο Μέχντι στο κανάλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα