Ο πατέρας μου με βίαζε 14 χρόνια, λέει η κόρη του Κλάους Κίνσκι

13:57 10/1/2013 - Πηγή: AEK365

Η κόρη του διάσημου Γερμανού ηθοποιού Κλάους Κίνσκι, Πόλα, αποκάλυψε μιλώντας στο περιοδικό Stern ότι ο πατέρας της την βίαζε επί 14 χρόνια, από τα 5 της έως τα 19 της, όταν και έφυγε από το πατρικό της.

Η 60χρονη σήμερα Πόλα, επίσης ηθοποιός, ανέφερε:

«Παραβίαζε τα πάντα. Ακόμα και το γεγονός ότι αντιστεκόμουν συχνά και του έλεγα πως δεν θέλω. Απλά έπαιρνε αυτό που ήθελε», τόνισε αποκαλύπτοντας ότι πέρασε ολόκληρη την παιδική της ηλικία φοβούμενη τον πατέρα, ο οποίος πέθανε το 1991 σε ηλικία 65 ετών.

«Με είχε μετατρέψει σε αντικείμενο του σεξ, πάνω σε ένα μεταξωτό μαξιλάρι», είπε στο περιοδικό, ενώ υποστήριξε πως κατευνάσει την ενοχή του της αγόραζε ακριβά δώρα, μετά το διαζύγιο που πήρε από την πρώτη σύζυγό του Gislinde Kuhlbeck το 1955.

Ωστόσο, η βίαιη συμπεριφορά του δεν περιορίζοταν μόνο στα μέλη της οικογένειάς του.

«Κακομεταχειριζόταν τους πάντες. Δεν σεβόταν ποτέ τα άλλα ανθρώπινα όντα» είπε.

Όπως είπε η Πόλα, αποφάσισε να μιλήσει τώρα μετά από τόσα χρόνια καθώς δεν άντεχε να ακούει άλλο να τον θεοποιούν και να τον χαρακτηρίζουν μια μεγάλη ιδιοφυΐα, κάτι που έχει γίνει πιο έντονο μετά τον θάνατό του.

O Κλάους Κίνσκι είναι γνωστός για τη συμμετοχή του στις ταινίες «Doctor Zhivago» και «For a Few Dollars More», καθώς και για διάφορους ρόλους σε ταινίες του επίσης Γερμανού Werner Herzog.

Έχει άλλα δύο παιδιά, την γνωστή ηθοποιό Ναστάζια Κίνσκι και τον Νικολάι.

Keywords
Τυχαία Θέματα