Σερ Άλεξ: Ολοκληρωμένος ο Ρονάλντο

13:57 10/1/2013 - Πηγή: AEK365

Με το πέρασμα των χρόνων ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει γίνει πλέον ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής σύμφωνα με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ο οποίος στάθηκε στην ωριμότητα, στο ταλέντο και στην εμπειρία του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: "Η ωριμότητα φέρνει πολλά πράγματα. Όταν είδα τον Ρονάλντο να παίζει κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, κάποιες αποφάσεις του στις πάσες που έκανε ήταν απλά εντυπωσιακές. Στα έξι χρόνια που τον

είχαμε στην ομάδα, έβλεπα πως είχε προοπτικές και με τον καιρό ωρίμαζε. Ήταν πάντα ένας εξαιρετικός παίκτης, αλλά πλέον είναι ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής. Οι αποφάσεις που παίρνει, η ωριμότητα του, η εμπειρία του σε συνδυασμό με το εκπληκτικό ταλέντο του αποτελούν στοιχεία που τον καθιστούν τον απόλυτο ποδοσφαιριστή".
Ο Φέργκιουσον θα συναντήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο ξανά όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης στην φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Σκωτσέζο τεχνικό να δηλώνει για τις διπλές αναμετρήσεις: "Προφανώς ελπίζαμε να βρεθούμε αντιμέτωποι με την Ρεάλ μόνο στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντως θα είναι σίγουρα ένα εξαιρετικό παιχνίδι, καθώς δυο από τους πιο δημοφιλείς συλλόγους στον κόσμο θα βρεθούν αντιμέτωποι".

Keywords
Τυχαία Θέματα