Γκαλιάνι: Η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας

13:33 10/1/2013 - Πηγή: AEK365

Χθες η Μίλαν στο Τορίνο έχασε έναν από τους στόχους της καθώς αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας από την Γιουβέντους στην παράταση με τον Αντριάνο Γκαλιάνι να υποστηρίζει πως αν η ομάδα του Μιλάνου ήταν πιο τυχερή θα έπαιρνε εκείνη το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της Μίλαν τόνισε: "Είναι η δεύτερη χρονιά που αποκλειόμαστε με τον ίδιο τρόπο από την Γιουβέντους. Είναι κρίμα, γιατί σήμερα η ομάδα έπαιξε εξαιρετικά. Κατά την γνώμη μου έπαιξε καλύτερα από τους γηπεδούχους. Αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί, θα μπορούσαμε να περάσουμε

εμείς στον ημιτελικό. Το γκολ που δεχτήκαμε προήλθε από ανύπαρκτο φάουλ. Μετά ήμασταν εμείς εκείνοι που δημιουργούσαν και έχαναν ευκαιρίες. Αλλά ακόμα και στο τελευταίο λεπτό θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και να πάμε το παιχνίδι στα πέναλτι. Η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας απόψε".
Πλέον η Μίλαν έχει τον στόχο του πρωταθλήματος και του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Γκαλιάνι να δηλώνει: "Την Ευρώπη θα την σκεφτούμε όταν έρθει η ώρα. Στο πρωτάθλημα πρέπει να κάνουμε ένα καλό σερί νικών για να μπορέσουμε να ανέβουμε ψηλότερα και, γιατί όχι, να πλησιάσουμε στην κορυφή. Με απόδοση σαν την σημερινή, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε ομάδα. Αλλά πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, δεν γίνονται θαύματα σε μια βραδιά".

Keywords
Τυχαία Θέματα