«Ο ΠΑΟΚ μας τιμώρησε»

18:51 22/12/2013 - Πηγή: AEK365

Στο επιθετικό παιχνίδι που επιδίωξε ο Λεβαδειακός και στην «τιμωρία» που ήρθε απ' τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Νίκος Καραγεωργίου, τονίζοντας πως η το τελικό 3-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς. «Είχαμε μια κρυφή ελπίδα πως μπορούσαμε σήμερα να πάρουμε κάτι. Στη διάρκεια του αγώνα αρχίσαμε να πιστεύουμε πως θα βγάλουμε μια φάση για να ισοφαρίσουμε. Παίξαμε πιο επιθετικά και εκεί ο ΠΑΟΚ μας τιμώρησε. Η διαίσθηση μου είναι πως δεν δικαιούμασταν αυτό το 3-0. Μέχρι το 80' ήμασταν σε καλή κατάσταση και κλείναμε τους

χώρους. Όταν πήραμε το ρίσκο, τα πράγματα για εμάς ήταν πολύ δύσκολα», ενώ σχετικά με την συνολική εικόνα της ομάδας του στον πρώτο γύρο είπε:

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την συγκομιδή των βαθμών στον πρώτο γύρο, ελπίζουμε στον δεύτερο γύρο να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε».

Όσον αφορά τον εκνευρισμό του μετά το γκολ της ομάδας του που δεν μέτρησε, ανέφερε: «Ήμουν με τους ποδοσφαιριστές μου γιατί μετά εγκατέλειψαν το παιχνίδι. Έκανε ένα λάθος ο διαιτητής αλλά εντάξει έγινε ένα λάθος.

Ήμουν με τους παίκτες μου εκνευρισμένος και σε αυτούς διαμαρτυρόμουν. Εγώ ήμουν στην απέναντι πλευρά. Μου είπαν πως το γκολ ήταν πιθανόν γκολ. Τώρα τι να κάνουμε, να σταματήσουν οι παίκτες μου την προσπάθεια; Δεχτήκαμε μετά δύο γκολ.
Μια-δύο φάσεις μπορούσαμε να βρούμε. Έλεγα πως με ένα επιθετικό σχήμα θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Γι' αυτό και από τον πάγκο φώναξα εγώ και όλοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι».

Τέλος σχολίασε την εικόνα του ΠΑΟΚ, αναφέροντας: «Επειδή τον ΠΑΟΚ τον παρακολουθώ σε όλα τα παιχνίδια, η εικόνα του είναι σταθερή. Άσχετα αν κάποιες στιγμές πήρε βαθμούς στο τέλος των αγώνων, αυτό ήταν αποτέλεσμα προσπάθειας. Έχει δείξει μια σταθερότητα ο ΠΑΟΚ, έτσι τον βρίσκω εγώ. Δεν ξέρω αν αυτή η σταθερότητα για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ είναι μέτρια, καλή η κακή».

Keywords
Τυχαία Θέματα