«Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου»

17:31 25/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε για την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ αλλά και το γερμανικό ποδόσφαιρο και την πορεία του στη Βόλφσμπουργκ τη φετινή περίοδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε σε ΣΚΑΪ και ΟΤΕ TV

Για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα στην Μπάγερν και την Ντόρτμουντ, είπε:

«Είναι δύο ομάδες που έχουν κερδίσει τίτλους, είναι πολύ δύσκολο να κάνεις πρόβλεψη. Η Μπάγερν διαθέτει πολλές μονάδες, φροντίζει να παίρνει έτοιμους παίκτες. Από την άλλη, η υποδομή της

Ντόρτμουντ είναι παράδειγμα προς μίμηση, δουλεύει με τις Ακαδημίες. Γενικά και οι δύο είναι της ίδιας σχολής και όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Πιο κοντά στον τίτλο βλέπω τη Μπάγερν. Στη Γερμανία μόνο εμείς (σ.σ. Βόλφσμπουργξ) κερδίσαμε τη Ντόρτμουντ εκτός έδρας, αλλά αυτό ήταν ένα αποτέλεσμα. Η Μπάγερν, όντως, μοιάζει σαν μία μηχανή, έχει προβλήματα, όμως, στους στόπερ. Και ενδεχομένως ο Λεβαντόφσκι τους δημιουργήσει πρόβλημα. Φέτος και οι δύο προπονητές έκαναν καταπληκτική δουλειά, έκαναν τα δικά τους ρεκόρ. Στη Γερμανία τους αγαπάνε και τους δύο υπερβολικά».

Για το πώς υποδέχθηκαν στη Γερμανία τη μεταγραφή Γκέτσε στη Μπάγερν και τι θα γινόταν στην Ελλάδα αν πήγαινε ο ίδιος από τον ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό, σχολίασε:

«Είναι άλλη η φιλοσοφία. Δεν λέω ότι και εκεί δεν γίνεται κάτι ανάλογο, γιατί είδατε τι έγινε και στον ημιτελικό της Ντόρτμουντ, αλλά στην Ελλάδα το συναίσθημα είναι πιο δυνατό».

Για την επαφή που έχει με Έλληνες παίκτες στη Γερμανία, τόνισε:

«Με το Στέλιο το Μαλεζά μιλάω αρκετά, έχω το τηλέφωνό του. Με τον... Σόκρατες (σ.σ. Παπασταθόπουλο) παίζω μπάλα, ο Κυργιάκος τελευταία έκανε θεραπείες κι έχουμε χαθεί λίγο».

Για τα κιλά που έχασε στη Γερμανία:

«Είναι αλήθεια, έχασα πολλά κιλά, είναι πιο σκληρό το πρωτάθλημα, πιο δυνατό, στη Γερμανία. Παίζουμε πολύ δυνατά στις προπονήσεις, αλλά όπως βλέπετε υπάρχουν και πάρα πολλοί Έλληνες παίκτες που βγαίνουν πιο δυνατοί».

Για τη φημολογία για επιστροφή του στον ΠΑΟΚ που φουντώνει κάθε φορά που έρχεται στη Θεσσαλονίκη, δήλωσε:

«Ναι, το καταλαβαίνω ότι με αγαπάνε, φορώ όπως βλέπεις τα ασπρόμαυρα ( σ.σ. η συνέντευξη έγινε λίγο από προπόνηση του ΠΑΟΚ) νιώθω σαν το σπίτι μου εδώ, αλλά βλέπεις πρέπει να κάνω προπονήσεις εν όψει Εθνικής ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα