Ο Μανωλάς, το κραχ και ο Ντέμης

10:22 1/3/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Για μπλόκο της ΑΕΚ στη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στη Ντνιέπρ τονίζει η εφημερίδα: "Στην Ουκρανία ο Μανωλάς, που συμφώνησε με τη Ντνιέπρ, όμως το Δ.Σ. της ΑΕΚ θέλει 800.000 ευρώ για να πει το "ναι". Ο παίκτης ταξίδεψε με τον θείο του Στέλιο και τα βρήκε με τους Ουκρανούς για 3 χρόνια. Να μη δεχθεί με 400.000 και 500.000 ευρώ το μήνυμα από το Δ.Σ. στον Γκρέταρσον που πήγε κι αυτός στην Ουκρανία". Eπιπλέον το GOAL

γράφει πως όλο το Δ.Σ. είναι έτοιμο να παραιτηθεί στις 7 Μαρτίου αν οι μέτοχοι δεν βάλουν τα χρήματα για την αδειοδότηση, ενώ η εφημερίδα γράφει πως εγκρίθηκε η δανειακή σύμβαση από πλευράς Ντέμη ύψους 515.000 ευρώ.

SPORTDAY

Η μεταγραφή Μανωλά είναι κυρίαρχο θέμα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ στην σημερινή SD η οποία γράφει: "Όχι στα 300! Ναι στα 800", εξηγώντας: "Η ΑΕΚ αποδεικνύεται «σκληρή» στα παζάρια. Αρνείται τις 300.000 ευρώ που θα μπουν στα ταμεία της και απαιτεί 800.000 ευρώ... ακατέβατες. Για το λόγο αυτό θα μιλήσει δια ζώσης με τους Ουκρανούς ο Άρναρ Γκρέταρσον. Οι «κιτρινόμαυροι» ελπίζουν να βάλουν κάποια περισσότερα χρήματα στα ταμεία τους, έστω κι αν αυτά δεν θα λύσουν το πρόβλημα αδειοδότησης, παρά μόνο θα ανακουφίσουν οικονομικά (γιατί αγωνιστικά θα αποδυναμώσουν) την ομάδα. Όλα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα, αφού εκπνέει η μεταγραφική περίοδος". Συν τοις άλλοις η εφημερίδα γράφει για τις παραιτήσεις που είναι έτοιμοι να υποβάλλουν τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ στη Γ.Σ. στις 7 Μαρτίου, αν μέχρι τότε οι μέτοχοι συνεχίζουν να παραμένουν αδρανείς.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Έξι ημέρες πριν το κραχ γράφει η εφημερίδα πως βρίσκεται πλέον η ΑΕΚ, τονίζοντας: "Τα μέλη του νέου Δ.Σ. αποφάσισαν να παραιτηθούν την ερχόμενη Τετάρτη σε περίπτωση που οι μέτοχοι δεν βάλουν τα λεφτά για την αδειοδότηση. Διαφωνεί ο Οικονομόπουλος που δεν πήγε στο χθεσινό Δ.Σ. και ζητά μετάθεση της Γ.Σ. για τις 12/3. Μόνο 515.000 ευρώ μπορεί να πάρει η ΠΑΕ από το δάνειο, καθώς τόσα μπορεί να εγγυηθεί και να εκχωρήσει η ΑΕΚ από τα έσοδά της στον Σαουδάραβα Πρίγκιπα". Στο θέμα Μανωλά η εφημερίδα τονίζει ότι γίνονται παζάρια χαρακτηρίζοντας "απίστευτο" ό,τι γίνεται: "Απίστευτα πράγματα! Αφού στην αρχή τον άφησε να πάει στην Ουκρανία με τον θείο του μετά το Δ.Σ. η ΑΕΚ αποφάσιε ότι θέλει να κάνει παζάρια για Μανωλά. Ζητάει 800.000 ευρώ η Ένωση από την Ντνιέπρ, αλλιώς δεν θα τον αφήσει να αφήσει να φύγει μέχρι το καλοκαίρι".

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Τον Ντέμη Νικολαϊδη έχει και σήμερα κεντρικό θέμα η εφημερίδα, τονίζοντας πως πλέον "το παίρνει πάνω του" εξηγώντας: "Ο Ντέμης Νικολαϊδης μετά τη χθεσινή φαρσοκωμωδία με τα έσοδα της ΠΑΕ ΑΕΚ, που εν μία νυκτί... μειώθηκαν, συναντά τον Χάρη Οικονομόπουλο και παίρνει αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις του. Έντονη ενόχληση για τα λάθος νούμερα της ΠΑΕ. Εκταμιεύονται μόνο 515.000 ευρώ, αφού τόσα εγγυάται η ομάδα, διαθέσιμο και το υπόλοιπο 1.485.000 ευρώ αν βρεθούν εγγυήσεις". Όσον αφορά το θέμα Μανωλά η εφημερίδα γράφει πως "είναι μία ανάσα από την Ουκρανία".

Keywords
Τυχαία Θέματα